Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Τσίπρας: Ο ανόητος Βαρουφάκης – Λέει ανοησίες, δεν δέχομαι λάσπη

Όπως και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας πραδέχθηκε, δεν έχει μιλήσει ποτέ ξανά έτσι για κανέναν πρώην συνεργάτη του. «Λυπάμαι αλλά είναι απολύτως ανόητη η κριτική του Βαρουφάκη» είπε ο Πρωθυπουργός στο Star σχολιάζοντας όσα είπε ο πρώην ΥΠΟΙΚ για την αλλαγή στάσης του Αλ. Τσίπρα μετά το «όχι» στο δημοψήφισμα.

«Αν χάναμε το δημοψήφισμα είχα δηλώσει ότι δεν πρόκειται να παραμείνω πρωθυπουργός» εξήγησε και πρόσθεσε: «Εκείνη την ημέρα που ο Βαρουφάκης έλεγε παρόμοιες ανοησίες, κάποιοι ετοιμάζονταν να καταλάβουν το Μαξίμου την άλλη ημέρα. Ξεχάσαμε το κλίμα εκείνης της εποχής; Τι μύδρους εξαπέλυε η πλειοψηφία των ΜΜΕ;».
Ο κ. Τσίπρας επεσήμανε με αυστηρό ύφος: «Δέχομαι κριτική για τη διαπραγμάτευση, είναι απολύτως σεβαστό το δικαίωμά του να με επικρίνει για το αν έπρεπε να υπογράψω ή όχι τη συμφωνία. Αλλά δεν δέχομαι επί του ηθικού πεδίου κριτική και λάσπη».
Οταν ρωτήθηκε αν έκανε λάθος στην επιλογή του κ. Βαρουφάκη, ο Αλ. Τσίπρας απάντησε: «Κάποια στιγμή ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταλήξει και εγώ θα είμαι σε θέση να πω. Παραδέχομαι ότι γίνανε λάθη δικά μου γιατί αυτά τα χρεώνεται ο πρωθυπουργός. Ηταν τόσο μόνη η Ελλάδα πέρυσι που ακόμη κι αν δεν υπήρχαν λάθος επιλογές οι αποφάσεις θα ήταν εξαιρετικά δύσκολες».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου