Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Μεϊμαράκης: Η ΝΔ δε θα συμμετάσχει σε οικουμενική κυβέρνηση

"Η Ν.Δ. δεν προτίθεται να συμμετάσχει σε οικουμενική κυβέρνηση» ξεκαθαρίζει ο υποψήφιος για την ηγεσία Βαγγέλης Μεϊμαράκης, προσθέτοντας ότι «ο Αλέξης Τσίπρας ούτε σκοπεύει να με καλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου, ούτε σκοπεύω να πάω... Θεωρώ ότι η σημερινή κατάσταση αναστρέφεται αν υπάρξει άμεσα αλλαγή κυβερνητικής πολιτικής".

Μιλώντας στη Real News και αναφερόμενος στο διακύβευμα του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών, ο κ. Μεϊμαράκης δηλώνει ότι «στις 10 Ιανουαρίου οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες για να εκλέξουν εκείνον που θεωρούν ότι μπορεί να κάνει τη Ν.Δ. και πάλι πρώτη πολιτική δύναμη, εκείνον που μπορεί να εγγυηθεί τη μετεξέλιξη σε ένα σύγχρονο ζωντανό και συλλογικό κόμμα που θα εμπνεύσει ξανά το σύνολο των πολιτών, εκείνον που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα του κόμματος και την εκ βάθρων ανανέωση της παράταξης σε ιδέες και πρόσωπα».

Σε ερώτηση σχετικά με τις απολύσεις των καθαριστριών επί Κυριάκου Μητσοτάκη στην κυβέρνηση Σαμαρά, ο κ. Μεϊμαράκης λέει: «Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι μόνο οι απολύσεις είναι μεταρρύθμιση;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου