Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ανησυχούν οι επιχειρηματίες του Ηρακλείου μετά το "χτύπημα" με τις χειροβομβίδες

Απόλυτα καταδικαστέα είναι η νέα επίθεση που σημειώθηκε σε επιχείρηση στο Ηράκλειο με...χειροβομβίδες, οι οποίες ευτυχώς προκάλεσαν μόνο υλικές ζημιές.

Από την πρώτη στιγμή η πράξη αυτή χαρακτηρίστηκε από τους επιχειρηματίες του Ηρακλείου ως απαράδεκτη και εγκληματική, καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι άγνωστοι έριξαν τις χειροβομβίδες στην επιχείρηση.
Και δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη επιχείρηση μπαίνει στο στόχαστρο επιτήδειων, αφού και στο παρελθόν είχε δεχτεί παρόμοια επίθεση!
Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία μελετά το υλικό που έχει στην κατοχή της από τις κάμερες ασφαλείας.
Παρά τη σπουδαιότητα όμως της υπόθεσης η Αστυνομία δε θέλει να δώσει κάποια πρόσθετη πληροφορία για το συμβάν. Ελπίδα όλων είναι διαλευκανθεί σύντομα η υπόθεση και θα ανακοινωθούν συλλήψεις, πριν κάποια στιγμή φτάσουμε στο σημείο να θρηνήσουμε και νεκρούς.
Οι αστυνομικοί ευελπιστούν πως από την ανάλυση του υλικού των καμερών θα φτάσουν σύντομα στον εντοπισμό των δραστών που απεικονίζονται και στις νέες φωτογραφίες που δημοσιεύει το CretePlus.gr, όπως τις παρουσίασε το bloko.gr
Σύμφωνα με πηγές ενημέρωσης του bloko.gr, από την αξιοποίηση των φωτογραφιών βρέθηκε η μηχανή.
Οι χειροβομβίδες
Οι τρεις επιθετικές χειροβομβίδες που έριξαν οι άγνωστοι σε γνωστή επιχείρηση του Ηρακλείου προκάλεσαν υλικές ζημιές.
Το ευτύχημα είναι ότι από τις εκρήξεις δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός, αφού η επιχείρηση ήταν κλειστή. Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία 24ωρα σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία του Ηρακλείου, μετά από την επίθεση που δέχτηκε η ιδιωτική επιχείρηση.
Η υπόθεση αυτή διερευνάται με μεγάλη προσοχή από την Αστυνομία, με τους άνδρες της ΕΛΑΣ να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν επιχειρηματία που έχει δεχτεί και στο παρελθόν επίθεση, έχοντας μπει στο στόχαστρο αγνώστων.
Το υλικό που έχει εντοπιστεί έχει ήδη σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προς έρευνα και τις απαραίτητες εξετάσεις. Σημειώνεται ότι οι χειροβομβίδες προκάλεσαν μόνο υλικές ζημιές, όπως είχε συμβεί και πριν λίγους μήνες, όταν άγνωστοι είχαν ρίξει και πάλι χειροβομβίδα.

creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου