Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Αποσπάσεις και από την Κρήτη για το Λιμενικό της Κω

Με λιμενικούς από όλη την Κρήτη ενισχύεται η Κως με απόφαση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, η οποία κοινοποιήθηκε χθες στα λιμεναρχεία του νησιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα από τη σχετική διαταγή ζητείται από τους επικεφαλής των τεσσάρων λιμεναρχείων των νομών να υποδείξουν στελέχη του Λ.Σ., τα οποία θα αποσπαστούν για ένα μήνα ώστε να ενισχύσουν τους συναδέλφους τους, οι οποίοι υπηρετούν εκεί.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, οι λιμενάρχες έχουν ήδη προτείνει τα δέκα στελέχη που θα αποσπαστούν εκεί και συγκεκριμένα θα είναι τρεις λιμενικοί από το Ηράκλειο (δύο γυναίκες ένας άνδρας), τρεις από τα Χανιά, ένας από το Ρέθυμνο και τρεις επίσης από το λιμεναρχείο του Αγίου Νικολάου.
Οι λιμενικοί αυτοί, όπως αναφέρεται στη διαταγή που υπογράφει ο διευθυντής προσωπικού του Λ.Σ, θα πρέπει να βρίσκονται στο αιγαιοπελαγίτικο νησί αύριο Παρασκευή 9 Οκτωβρίου.
Όπως έλεγαν λιμενικοί από το Ηράκλειο «είναι η πρώτη φορά που η περιφέρεια της Κρήτης στέλνει δυνάμεις στην Κω, αν και πριν από λίγες ημέρες είχαν αποσπαστεί για τη Λέρο, μέλη των ειδικών δυνάμεων του Λ.Σ. από το Ηράκλειο».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου