Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Στο Ηράκλειο η Επίτροπος για το ΕΣΠΑ

Στο Ηράκλειο βρίσκεται σήμερα η Επίτροπος για την Περιφερειακή Πολιτική της Ε.Ε., Corina Cretu, η οποία θα είναι κεντρική ομιλήτρια σε συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου .
Η κ. Cretu στις 6 το απόγευμα θα επισκεφθεί το Μουσείο Χριστιανικής Τέχνης Αγίας Αικατερίνης Σιναϊτών στο Ηράκλειο το οποίο χρηματοδοτήθηκε μέσω του ΕΣΠΑ.
Tην Τετάρτη (7/10) στις 19:30, το απόγευμα στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο πλαίσιο του Συνεδρίου με θέμα "Επενδύσεις για ανάπτυξη στην Περιφέρεια’’ η Επίτροπος για την Περιφερειακή Πολιτική της Ε.Ε θα μιλήσει για το ΕΣΠΑ, το πακέτο Γιούνκερ και την Περιφερειακή Ανάπτυξη 
Ειδικότερα, θα αναπτύξει το θέμα Τόνωση των επενδύσεων στην Ε. Ε: το επενδυτικό σχέδιο για την Ευρώπη και τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία..
Στο συνέδριο θα συμμετάσχει μεταξύ άλλων ο Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα Λεωνίδας Αντωνακόπουλος ενώ ομιλίες θα πραγματοποιήσουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας Κώστας Φωτάκης ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα “Έρευνα και Καινοτομία στην Ελλάδα την εποχή της κρίσης” αλλά και  η Μαρία Σπυράκη Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου . Το θέμα για το οποίο θα μιλήσει είναι  το "Eυρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων: προσελκύοντας Ιδιωτικές Επενδύσεις στην Ελλάδα".
Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης αλλά και ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.
Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 10.30 θα πραγματοποιηθεί  σεμινάριο για δημοσιογράφους και εκπροσώπους του Τύπου και των ΜΜΕ με θέμα ¨Γράφοντας για την Ευρώπη: Θέματα και εργαλεία" που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης (Πλατεία Ελευθερίας 1, Ηράκλειο)
ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
18:30 - 19:00:     Προσέλευση - εγγραφή συμμετεχόντων
19:00 - 19:15:     Εισαγωγικά σχόλια -Συντονισμός:
Λεωνίδας ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,  Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα
Αργύρης ΠΕΡΟΥΛΑΚΗΣ, Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας, Εταιρικών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Δικτύων
19:15 - 19:30:        Χαιρετισμοί
       Σταύρος ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ, Περιφερειάρχης Κρήτης
       Βασίλης ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ, Δήμαρχος Ηρακλείου
19:30 - 20:00:        Κεντρική Ομιλία
Corina CREȚU, Μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδια για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής
"Τόνωση των επενδύσεων στην Ε. Ε: το επενδυτικό σχέδιο για την Ευρώπη και τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία"
                         Ομιλίες
20:00 - 20:15:      Μαρία ΣΠΥΡΑΚΗ, Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Κoιvoβoυλευτική Ομάδα τoυ Ευρωπαϊκoύ Λαϊκoύ Κόμματoς)
                          "Eυρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων: προσελκύοντας Ιδιωτικές Επενδύσεις στην Ελλάδα"
20:15 - 20:30:       Κώστας ΦΩΤΑΚΗΣ, Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας
                             “Έρευνα και Καινοτομία στην Ελλάδα την εποχή της κρίσης”
20:30 - 21:00:        Ερωτήσεις- Συζήτηση
21: 15:                 Δείπνο

ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου