Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Καταστροφές στη Μεσαρά έφερε η νεροποντή

Μια απότομη νεροποντή ήταν αρκετή για να βυθίσει για άλλη μια φορά την περιοχή της Μεσαράς σε τεράστια προβλήματα και συγκεκριμένα στην μεγάλης έκτασης καταστροφή του οδικού δικτύου, ενώ την ίδια στιγμή προκλήθηκαν τεράστιες ζημιές σε θερμοκήπια και αγροτικές καλλιέργειες που βούλιαξαν μέσα στη λάσπη.

Η ενδοχώρα του νομού μετρά για μια ακόμα φορά τις πληγές της από έκτακτα καιρικά φαινόμενα στα οποία είναι απολυτως εκτεθειμένη λόγω της έλλειψης υποδομών που είχαν σαν αποτέλεσμα να καταστραφεί το οδικό δίκτυο στις περιοχές Αντισκαρίου, Τζίκουνα, Πλατιά Περάματα, Χρυσόστομος του Δήμου Φαιστού. Στις ίδιες περιοχές μεγάλες καταστροφές έχουν προκληθεί στις αγροτικές καλλιέργειες και τα θερμοκήπια.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει με δηλώσεις του στην εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ” ο δήμαρχος Φαιστού Γιώργος Αρμουτάκης, οι δρόμοι των παραπάνω χωριών είναι κυριολεκτικά άχρηστοι σε κάποια σημεία καθώς καλύφθηκαν από τεράστιες ποσότητες λάσπης με αποτέλεσμα να γίνουν επικίνδυνοι και αδιάβατοι. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο δρόμος από το Αντισκάρι μέχρι τα Πλατιά Περάματα έκλεισε σε δέκα σημεία και χρειάστηκε να γίνει μια τεράστια προσπάθεια για να ανοίξει ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου