Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Δεν μας τα λέει καλά ο Λεβέντης – «Στηρίζω Τσίπρα για να μη χρειαστεί να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ»

Οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων μηνών φέρουν τον Βασίλη Λεβέντη να μπαίνει, μετά από προσπάθειες 25 ετών στη Βουλή με το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων και ο ίδιος αισθάνεται πως «έφτασε η ώρα της δικαίωσης».

«Επί 25 χρόνια με είχαν ξεγραμμένο, τώρα ήρθε η ώρα της δικαίωσης», λέει ο κ. Λεβέντης σε συνέντευξή του στη Realnews, εκτιμώντας μάλιστα, πως το κόμμα του «θα πάρει πάνω από 5% στις εκλογές που θα γίνουν και θα αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη.»
Παράλληλα, ο Βασίλης Λεβέντης προβλέπει τη διάλυση των ΑΝΕΛ, καθώς εκτιμά ότι ο Πάνος Καμμένος θα μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο Τσίπρας είναι άπειρος και το κόμμα που θα δημιουργήσει μετά τη διάσπαση θα είναι ένα νέο ΠΑΣΟΚ. Ο Τσίπρας δεν μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις. Εγώ θα βοηθήσω ώστε να γίνουν σωστές μεταρρυθμίσεις. Δεν θέλω να γίνει συνασπισμός ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θα είναι ένωση δύο λαθών. Κύρια αποστολή της Ένωσης Κεντρώων είναι να μη χρειαστεί την επομένη των εκλογών να γίνει συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να μπορεί να γίνει ΣΥΡΙΖΑ – Κεντρώων», επισημαίνει.

«Δεν θα ζητήσω ούτε υπουργεία ούτε τίποτα άλλο από τον πρωθυπουργό. Το μόνο που θα ζητήσω από τον Τσίπρα είναι να μου επιτρέψει να ταξιδέψω στη Γερμανία ώστε να πείσω τη Μέρκελ για την ανάγκη αλλαγής των μεταρρυθμίσεων», τονίζει ο κ. Λεβέντης.

http://www.trelokouneli.gr/den-mas-ta-lei-kala-o-leventis-stirizo-tsipra-gia-na-mi-chriasti-na-sigkivernisi-me-ti-nd/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου