Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Στο έλεος του Θεού ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο..στην Κρήτη ;;

Σύσκεψη όπως μαθαίνουμε προκάλεσε πρόσφατα η Διοίκηση των νοσοκομείων ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου σε ότι αφορά την εύρυθμη λειτουργία τους ενόψει της διαμορφούμενης οικονομικής κατάστασης  .
Από την συνάντηση αυτή στην οποία  συμμετείχαν και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες προέκυψαν τραγικά συμπεράσματα και για τα δύο νοσοκομεία τα οποία ήδη διαβιβάστηκαν στην ΔΥΠΕ Κρήτης.
Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες οι προμήθειες υλικών που είχαν προηγηθεί εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία των νοσοκομείων μόνο για 15 ημέρες ακόμη ενώ  η οποιαδήποτε προμήθεια υλικών στη συνέχεια του χρόνου εξαρτάται από την απόφαση κάθε προμηθεύτριας εταιρείας καθότι υπάρχουν ανεξόφλητες υποχρεώσεις σε αρκετές από αυτές..!!
Εύλογα λοιπόν γεννάτε το ερώτημα..αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στη χώρα μετά τις 15 ημέρες τι θα γίνει ;;  Πως θα μπορέσουν τα νοσοκομεία μας να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες, τόσο στα τακτικά όσο και στα έκτακτα περιστατικά ;; Υπάρχει σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης αυτής  από τα συναρμόδια Υπουργεία;;


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου