Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο η Βίκυ Σταμάτη

Η Βίκυ Σταμάτη δραπέτευσε από το Δρομοκαΐτειο όπου νοσηλευόταν λόγω ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου νοσηλευόταν φρουρούμενη από δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι ο θάλαμος ήταν άδειος, στις 5.45 το πρωί.
 
Μάλιστα η μπαλκονόπορτα του δωματίου της που ήταν κλειδωμένη με λουκέτο βρέθηκε παραβιασμένη. Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό της. Για την υπόθεση γίνεται έρευνα από το υπουργείο Δικαιοσύνης. 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο δωμάτιό της βρέθηκε ένα γράμμα στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η μητέρα πρέπει να είναι με το παιδί της.
Σε δηλώσεις του ο συνήγορος της κυρίας Σταμάτη, Φραγκίσκος Ραγκούσης στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, επιβεβαίωσε την απόδραση. Μάλιστα όπως είπε σε επικοινωνία που είχαν χθες το βράδυ στις 9, η κυρία Σταμάτη αφού τον ευχαρίστησε για όλα όσα έχει κάνει για εκείνη, του είπε πως κανείς δεν θα την εμποδίσει να είναι με το παιδί της και πως δεν θέλει να πεθάνει στο Δρομακαΐτειο «σαν τρελή και εγκαταλελειμμένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου