Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Καλοκαιρία τέλος,έρχονται από σήμερα βροχές και χιόνια..

Αλλάζει από σήμερα ο καιρός που γίνεται πιο χειμωνιάτικος με αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα, τη Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη. Χιόνια αναμένεται να πέσουν στα ορεινά και το βράδυ και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.
 Το Σάββατο αναμένεται περαιτέρω επιδείνωση,..
με βροχές στα πεδινά, καταιγίδες κυρίως πάνω από τη θάλασσα και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία από το απόγευμα της Κυριακής 28/12 και από τα βορειοδυτικά, αναμένεται νέο ισχυρότερο κύμα κακοκαιρίας.    
 Στην Αττική σήμερα προβλέπονται λίγες νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, ανέμους μεταβλητούς ασθενείς και θερμοκρασία από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.  
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα 4 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.  
Στις υπόλοιπες περιοχές:   Μακεδονία, Θράκη Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα λίγα χιόνια στα ορεινά. τοπικά περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες τις πρωινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές. τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
 Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές. Άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου