Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Παραλίγο τραγωδία: Τροχαίο και φωτιά στο Αρκαλοχώρι

Παραλίγο τραγωδία το απόγευμα έξω από το Αρκαλοχώρι, όταν, μετά από σύγκρουση δύο Ι.Χ., το ένα από τα εμπλεκόμενα οχήματα τυλίχτηκε στις φλόγες.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που δεν τραυματίστηκε στην πρώτη φάση του ατυχήματος, κατάφερε να βγει εγκαίρως έξω με τη βοήθεια διερχόμενων οδηγών.
Το ατύχημα σημειώθηκε στην επικίνδυνη στροφή που υπάρχει στο σημείο όπου ολοκληρώνεται η νέα επαρχιακή οδός στην είσοδο του Αρκαλοχωρίου.
Το λευκό Mazda με οδηγό έναν 45χρονο, κάτοικο περιοχής Κοκκίνη Χάνι, είχε κατεύθυνση από Αρκαλοχώρι προς το Ηράκλειο, όταν πάνω στη στροφή ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε ένα Fiat Panda που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και στο οποίο επέβαιναν ένας 60χρονος Ελβετός και η σύζυγος του.
Ευτυχώς κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν τραυματίστηκε. Ωστόσο τόσο οι ίδιοι όσο και οι διερχόμενοι οδηγοί που σταμάτησαν για να τους βοηθήσουν είδαν το ένα από τα οχήματα να τυλίγεται στις φλόγες. Το Ι.Χ. καταστράφηκε ολοσχερώς πάρα την προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς που ακολούθησε.
Έρευνα για τα αίτια της σύγκρουσης των δυο οχημάτων, η οποία φαίνεται να συνδέεται με την ολισθηρότητα του οδοστρώματος εξαιτίας της βροχής, διεξάγεται από την Τροχαία, ενώ αντίστοιχα τα αίτια της πυρκαγιάς που ακολούθησε ερευνώνται από την Πυροσβεστική.

1 σχόλιο :

  1. ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΝΙΑΔΑΚΗΣ8 Οκτωβρίου 2014 στις 10:27 μ.μ.

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΒΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ ΒΙΑΝΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΠΡΟΣ ΑΡΧΑΝΕΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΤΕΛΗΣ. ΤΙ ΕΝΝΟΩ!! ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΒΙΑΝΝΟ, ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ, ΜΕΣΣΑΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΝΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΩ; ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΟΥ ΑΝ ΠΑΘΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ. ΟΣΟ0Ν ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΛΙΣΘΗΡΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΘΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΒΡΟΧΗΣ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.!! Υ.Γ. ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΕΠΑΘΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ -ΑΝ ΘΥΜΟΥΜΑΙ ΚΑΛΑ ΔΑΜΟΒΟΛΙΤΗΣ ΛΕΓΟΤΑΝ,-ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή