Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Θρίλερ με τη γυναίκα που θάφτηκε ζωντανή

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας στη Θεσσαλονίκη μετά τις καταγγελίες των συγγενών μιας 49χρονης γυναίκας, σύμφωνα με τις οποίες η άτυχη γυναίκα θάφτηκε ζωντανή με αποτέλεσμα να βρει βασανιστικό θάνατο από ασφυξία μέσα στο φέρετρο. Όπως υποστηρίζουν συγγενείς της, η άτυχη γυναίκα ξύπνησε από το κώμα που είχε περιέλθει, αλλά πέθανε από… ασφυξία μέσα στον τάφο, λίγη ώρα μετά την κηδεία της στο νεκροταφείο της Περαίας. 




Η κηδεία έγινε κανονικά και αφού αποχώρησαν οι τελευταίοι συγγενείς από τον τάφο, ο νεκροθάφτης που είχε παραμένει στο σημείο για να γεμίσει τον τάφο με χώμα μαζί με δύο ακόμη άτομα ισχυρίστηκαν πως άκουσαν φωνές από τον τάφο. Άμεσα ειδοποίησαν την αστυνομία και ξεκίνησε η διαδικασία εκταφής. Ανοίγοντας τον τάφο, υποστήριξαν πως είδαν τη γυναίκα μετακινημένη.




Εάν επιβεβαιωθεί η εκδοχή αυτή, τότε η 49χρονη γυναίκα ξύπνησε από το κώμα που είχε περιέλθει, αλλά πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο.




Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης. Προς το παρόν, αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα διαλευκάνει τα αίτια και την ώρα θανάτου της γυναίκας.




Από την πλευρά τους, οι συγγενείς της 49χρονης διαμηνύουν πως θα καταθέσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.




ΕΚΑΒ: Η γυναίκα ήταν νεκρή, δεν έγινε λάθος




Την αντίθεσή τους σtο ενδεχόμενο να θάφτηκε ζωντανή η γυναίκα εκφράζουν οι γιατροί του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τη Χρυσή Ματσικούδη γιατρό του ΕΚΑΒ, που έφτασε στο σημείο και εξέτασε τη σορό της γυναίκας, η 49χρονη είχε νεκρική ακαμψία. Όπως υποστήριξε η ίδια μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, η γυναίκα είχε πεθάνει πολλές ώρες πριν και θεωρεί αδύνατο να υπήρξε νεκροφάνεια.




«Δεν το πιστεύω», ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο 10 λεπτά μετά την καταγγελία διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε νεκρική ακαμψία.




«Κάναμε και καρδιογράφημα και τις υπόλοιπες εξετάσεις», επισήμανε η γιατρός του ΕΚΑΒ αναφέροντας πως «δεν υπήρχε άλλη ένδειξη, δεν μπορεί άνθρωπος με νεκρική ακαμψία να φώναζε και να χτυπούσε το φέρετρο».




«Δεν αμφισβητώ όσα λένε τα παιδιά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο», κατέληξε η κα Ματσικούδη.




Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης: Ήταν νεκρή η γυναίκα




Ιατρικό ανακοινωθέν για το θάνατο της γυναίκας εξέδωσε το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, μετά τις καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες η 49χρονη θάφτηκε ζωντανή στο νεκροταφείο της Περαίας.




Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει: «Στις 25/09/2014 και ώρα 06.31 π.μ. διαπιστώθηκε από τον ειδικό ιατρό ο κλινικός θάνατος της Κ. Δ. Ζ. , διατελούσης σε τελικό στάδιο καρκίνου.




Η διαπίστωση του θανάτου, πέραν της κλινικής εξέτασης, επιβεβαιώθηκε από το αμέσως προηγηθέν ηλεκτροκαρδιογράφημα.




Το καρδιογράφημα κατέστησε βεβαία τη διακοπή λειτουργίας της ζωής της ως άνω ασθενούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου