Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Υποστελεχωμένος ο Δήμος Ηρακλείου!

Υποστελέχωση κομβικών υπηρεσιών του δήμου Ηρακλείου που φαίνεται πως επιτείνεται από το καθεστώς κινητικότητας που αφήνει " ανοικτές πληγές" στο μεγαλύτερο δήμο της Κρήτης, καταγράφει η πρώτη αυτοψία του αντιδημάρχου Κώστα Βαρδαβά, που έχει επωμιστεί το βάρος της ευθύνης του διοικητικού προσωπικού στο νέο δημοτικό σχήμα.




"Δυστυχώς τα κενά είναι σημαντικά και χωρίς να θέλω να κινδυνολογήσω υπάρχει θέμα με τις ελλείψεις εξειδικευμένων στελεχών που βάζουν σε κίνδυνο την πιστοποίηση του δήμου Ηρακλείου και τη συμμετοχή του σε κοινοτικές δράσεις και προγράμματα που θέλουν συγκεκριμένο αριθμό σε κατηγορίες προσωπικού, όπως αρχιτεκτόνων και πολιτικών μηχανικών ανά υπηρεσία, που αν δεν τους έχουμε μπορεί να βρεθούμε εκτός αυτών των δράσεων" εξομολογείται στο cretalive ο κ. Βαρδαβάς. " Δύο είναι κυρίως οι υπηρεσίες που θίγονται και από το καθεστώς κινητικότητας. Πάνω από 35 στελέχη πρώτης γραμμής από την Τεχνική Υπηρεσία ζήτησαν να μετακινηθούν προς την Περιφέρεια Κρήτης και η ζημιά είναι διπλή: και χάνουμε προσωπικό, εάν βέβαια τελικώς ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης τις υπογράψει όλες τις μετακινήσεις ως προς την αποδοχή τους αλλά επειδή οι περισσότεροι απ΄αυτούς ήλθαν στο δήμο από την απορρόφηση δράσεων και άλλων υπηρεσιών, λόγω Καλλικράτη,και δεν επιβάρυναν οικονομικά με τη μισθοδοσία τους το δήμο Ηρακλείου. Μικρότερα είναι τα προβλήματα στην οικονομική υπηρεσία, ενώ και ο τομέας αθλητισμού έχει προβλήματα από υποστελέχωση κυρίως σε προσωπικό γραμματειακής υποστήριξης".




Αυτό που πάντως υποστηρίζει με κάθε τρόπο ο νέος αντιδήμαρχος είναι η διάθεση για συνεργασία που δείχνει το προσωπικό, που αφού ξεπέρασε την αρχική φυσιολογική αμηχανία μετά την εναλλαγή της δημοτικής εξουσίας. είναι διατεθειμένο να συμβάλει στην προσπάθεια της νέας αρχής και και να βοηθήσει το Βασίλη Λαμπρινό και τους συνεργάτες του στο νέο αυτό ξεκίνημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου