Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Τραυματισμός και προσαγωγές στον αγώνα του Ηροδότου

Επεισοδιακή ήταν η επιστροφή του Ηροδότου στην φυσική του έδρα, στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασού. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους στο παιχνίδι Ηρόδοτος-Εθνικός, υπήρξε αρχικά ένταση μεταξύ φιλάθλων των δυο ομάδων που εξελίχθηκε δυστυχώς σε αιματηρή επίθεση στην κερκίδα που βρέθηκαν φίλοι των φιλοξενούμενων! Κατάληξη ήταν ένας 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι!
Ο αγώνας διακόπηκε για μισή περίπου ώρα και ξεκίνησε μετά την ολοκλήρωση του επεισοδίου. Ισχυρή ήταν και μετά τη λήξη του αγώνα η αστυνομική δύναμη για την αποφυγή νέας έντασης.
Στο αγωνιστικό μέρος και λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του επεισοδιακού αγώνα, ο Ηρόδοτος κατάφερε να σκοράρει, κερδίζοντας τον αγώνα με 1-0.
Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν γίνει 3 προσαγωγές φιλάφλων του Ηροδότου που ανακρίνονται στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.
Η μεγάλη γιορτή για την επιστροφή της ομάδας στο γήπεδό της μετά την ολοκλήρωση των εργασιών που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, σημαδεύτηκε από τα επεισόδια.
Χαρακτηριστικό ήταν μάλιστα ότι στις κερκίδες του γηπέδου βρίσκονταν γυναίκες και μικρά παιδιά, που αποχώρησαν άρον-άρον με την εκδήλωση των επεισοδίων.
Σφόδρα δυσαρεστημένοι με το πως η αστυνομία αντιμετώπισε το παιχνίδι είναι παράγοντες του Εθνικού, που σύμφωνα με πληροφορίες είχαν ζητήσει ενισχυμένη δύναμη, αφού γνώριζαν ότι στον αγώνα το "παρών" θα έδιναν δεκάδες φίλαθλοι της ομάδας τους, καταγγέλωντας ότι αστυνομικός μέχρι την ώρα του επεισοδίου δεν υπήρχε.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου