Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Και τέταρτος τραυματίας από την αιματηρή συμπλοκή..στα Σφακιά..

Βροχή πυροβολισμών έπεσε χθες στα Σφακιά καθώς βρέθηκαν 22 κάλυκες στον τόπο της αιματηρής συμπλοκής στο λιμάνι μεταξύ τριών ανδρών και συγκεκριμένα δυο αδερφών που ήρθαν σε σύγκρουση με έναν τρίτο άνδρα

Ωστόσο από τη χθεσινή συμπλοκή φαίνεται ότι τραυματίστηκε και τέταρτο άτομο

Σύμφωνα με την αστυνομία:



Από τη διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι, μεταξύ των τριών ανδρών ηλικίας 53, 67 και 41 ετών και για προσωπικές τους διαφορές, υπήρξε αρχικά φραστικό επεισόδιο, εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 41χρονου.

Στη συνέχεια έξω από το παραπάνω κατάστημα ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, μεταξύ τους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους και τη μεταφορά τους σε Νοσοκομεία.

Κατά την εξερεύνηση του χώρου του συμβάντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 22 κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 1 πλήρες φυσίγγιο καθώς και θραύσματος βολίδας, ενώ σε επαγγελματικό πλοιάριο ιδιοκτησίας των 53χρονου και 67χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 84 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Άμεσα αστυνομικοί των Χανίων, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Χανίων, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, Αποκορώνου και Ρεθύμνου, μετέβησαν στην περιοχή.

Τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών για περεταίρω διερεύνηση, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Σε σοβαρή κατάσταση οι δυο από τους τρεις

Εντωμεταξύ, φρούρουμενοι στα νοσοκομεία Χανίων και Ρεθύμνου είναι οι τρεις άνδρες που συνεπλάκησαν στα Σφακιά.

Ο ένας είχε τραυματιστεί από σφαίρα στο θώρακα και ο δεύτερος έφερε τραύματα από 4 σφαίρες στο πόδι.

Οι δυο τραυματίες στα Χανιά νοσηλεύονται και οι δυο σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ, ωστόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του τραυματία στο πόδι, ο οποίος υπεβλήθη σε πολύωρη επέμβαση χθες, καθώς είχε χάσει πολύ αίμα χθες.(βίντεο από την άφιξη τραυματία στο Νοσοκομείο Χανίων)

Ο τρίτος άνδρας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με τραύματα στο γόνατο, υπεβλήθη σε επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη.

Όλο το βράδυ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν στα Σφακιά αλλά και στα δυο νοσοκομεία όπου νοσηλεύονται οι τρεις άνδρες, γαι την αποφυγή εντάσεων και τη διατήρηση της ηρεμίας.

Πάντως από χθες στα Σφακιά επικρατεί αναβρασμός κυρίως σε επισκέπτες της περιοχής οι οποίοι έγιναν μάρτυρες του αιματηρού περιστατικού που έλαβε χώρα ημέρα σε ένα κεντρικό σημείο όπως το λιμάνι.


http://flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=186388&cid=299

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου