Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Δείτε τις τρεις γκολάρες που έβαλε ο Ολυμπιακός στη Μίλαν

Ονειρικό ξεκίνημα στο International Champions Cup για Ολυμπιακό - Οι πρωταθλητές Ελλάδας κέρδισαν με 3-0 την Μίλαν, αφήνοντας πολλά θετικά μηνύματα - Γκολάρα ο Μπουχαλάκης!

Ένας πολύ καλός Ολυμπιακός έκανε ιδανικό ντεμπούτο στο διεθνές τουρνουά των ΗΠΑ στο Τορόντο. Επικράτησε 3-0 της Μίλαν με γκολ των Τσόρι, Διαμαντάκου και Μπουχαλάκη (16', 49' και 78'). Οι Ιταλοί έχοντας αρκετές αλλαγές στο σχήμα τους είχαν κλασική ευκαιρία για γκολ με δοκάρι του Σαπονάρα στο 55'. Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν ενώ είχαν αρκετούς παίκτες τους σε πολύ καλή ημέρα.

Έτσι άρχισε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Ομάρ, αριστερά τον Μαζουάκου και στο κέντρο της τους Μανωλά και Αμπιντάλ. Ο Σάμαρης ήταν μαζί με τον Κασάμι στον άξονα, ο Τσόρι μπροστά τους και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Παπάζογλου. Στα δύο άκρα δεξιά ο Ντοσεβί και αριστερά ο Φουστέρ. 

Δείτε το γκολ του Τσόρι Ντομίνγκες

 
Πώς έπαιξε η Μίλαν
Η Μίλαν από την άλλη είχε γκολκίπερ τον Γκαμπριέλ. Δεξί μπακ ο Τζακάρντο και αριστερά ο Αλμπερτάτσι. Στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Ραμί και Μπονέρα. Η τριάδα του άξονα απαρτιζόταν από τους Πόλι, Κριστάντε και Σαπονάρα. Στα δύο άκρα της επίθεσης πήγαν οι Νιάνγκ και Ελ Σαραουΐ και στην κορυφή ο Πατσίνι.  Δείτε το γκολ του Διαμαντάκου: 
Πολύ καλό α' μέρος και γκολ από Τσόρι
Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πολύ ορεξάτοι από το πρώτο λεπτό. Παρουσίασαν από νωρίς αρκετά καλή εικόνα σε όλες τους τις γραμμές και επιχείρησαν να απειλήσουν την Μίλαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Στο 4ο λεπτό ο Ελ Σαραουϊ έκανε ένα σουτ με τον Ρομπέρτο να μπλοκάρει την μπάλα με 2η προσπάθεια. Στο 9ο λεπτό ο Ολυμπιακός προσπάθησε δίχως αποτέλεσμα να βγάλει επίθεση αξιώσεων με τους Τσόρι και Παπάζογλου όμως λίγα λεπτά μετά ήρθε το πολύ ωραίο γκολ από τα πόδια του Αργεντίνου άσου των πρωταθλητών.

Δείτε το γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη
 Στο 16' ο Τσόρι Ντομίνγκες ξεκίνησε την φάση από τον άξονα με μπαλιά προς τον Ντοσεβί. Εκείνος πέρασε στα πλάγια έβγαλε ωραία για τον Αργεντίνο που αφού στόπαρε με το στήθος την μπάλα με πολύ όμορφη εκτέλεση έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες δεν σταμάτησαν στο ένα γκολ αλλά συνέχισαν να πιέζουν τους Ιταλούς. Στο 24' μετά από ένα αρκετά καλό σουτ από τον Φουστέρ η μπάλα έφυγε έξω. Η φάση προήλθε από σέντρα του Μαζουάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου