Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ο Γιάννης Δ. Κεφαλογιάννης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό "Δύναμη πολιτών" του Βασίλη Λαμπρινού

Γεννήθηκε το 1981 στο Ηράκλειο Κρήτης όπου και διαμένει μόνιμα με τη σύζυγο μου Ειρήνη . Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης με σημαντικά σεμινάρια και μετεκπαιδεύσεις στην αξιολόγηση επενδυτικών σχεδίων. Μόλις από το 1ο έτος των σπουδών του ασχολήθηκε με το φοιτητικό συνδικαλισμό φτάνοντας στο ανώτερο επίπεδο εκπροσώπησης τόσο στη πολιτική παράταξη που ανήκει όσο και στα θεσμοθετημένα όργανα εκπροσώπησης των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο.
Μετά τις σπουδές του εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα στο πεδίο των συμβουλευτικών υπηρεσιών, εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών, παράλληλα με την διαρκή του επιμόρφωση, εργασία και μελέτη στη λογιστική.
Το 2007 πετυχαίνοντας σε σχετικό διαγωνισμό διορίστηκε στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λασιθίου όπου συμμετείχε στο προγραμματισμό των έργων και στη διαχείριση σχετικών συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων, Γ ΚΠΣ, ΕΣΠΑ. Από το 2011 όπου και μετακινήθηκε στην αιρετή πλέον Περιφέρεια Κρήτης το αντικείμενο εργασίας του είναι στις ιδιωτικές επενδύσεις, Αναπτυξιακός Νόμος, με χωρική αρμοδιότητα όλη τη Κρήτη. Παράλληλα πετυχαίνοντας σε σχετικό διαγωνισμό του Υπουργείου Ανάπτυξης είναι Εθνικός Αξιολογητής του νέου Αναπτυξιακού Νόμου για ολόκληρη τη χώρα.

Παράλληλα με τα ανωτέρω αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του ήταν από τους προτεργάτες στη δημιουργία του Παγκρητίου Συλλόγου για το Νεανικό Διαβήτη του οποίου είναι ιδρυτικό μέλος.
Είναι μέλος του τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας και τέλος με σχετική Απόφαση Υπουργού είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου
Με πολύ σεβασμό απέναντι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα ο κόσμος ζητεί την στήριξη μας. Πιστεύει ότι σε αυτές τις εκλογές οι νέοι άνθρωποι πρέπει να μπούνε μπροστά. Η οργή και ο θυμός πρέπει να μεταφραστεί και να μετατραπεί σε δημιουργική ενέργεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου