Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Κρητικοί λιμενικοί ... πανελλαδικής εμβέλειας!

Για συνέδριο πήγαν στη Θεσσαλονίκη, δύο άνδρες του Λιμενικού, αντιπρόσωποι της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, "τσάκωσαν" και διαρρήκτη, στα πράσα!
Ο επικελευστής Γιώργος Σφακιανάκης και ο κελευστής Μιχάλης Βασιλάκης, περίπου στις 23.00 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, κι αφού είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες της πρώτης ημέρας του 14ου Τακτικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, αντιλήφθηκαν σε δρόμο κοντά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, έναν άνδρα που "άνοιγε" ένα αυτοκίνητο.
Οι δύο λιμενικοί παρακολούθησαν και καταδίωξαν το διαρρήκτη, τον οποίο τελικά ακινητοποίησαν και συνέλαβαν. Όπως διαπιστώθηκε, ο άνδρας είχε προηγουμένως ανοίξει δύο αυτοκίνητα, από τα οποία είχε κλέψει τα συστήματα ήχου και ό,τι τιμαλφές βρήκε.
Ο άνδρας παραδόθηκε σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ενώ υποδείχθηκαν και τα κλοπιμαία, τα οποία ο άνδρας πετούσε ενώ οι λιμενικοί τον κυνηγούσαν. 
Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος συγχαίρει τους δύο λιμενικούς κι αναφέρει: "Οι συνάδελφοί μας, οι οποίοι υπηρετούν στα Κλιμάκια Ειδικών Αποστολών των Λιμενικών Αρχών Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου Κρήτης, απέδειξαν για μία ακόμη φορά, ότι τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διαθέτουν την ανάλογη υπευθυνότητα και διάθεση, αφού η παραπάνω πράξη συνέβη ενώ βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας".
Ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Δριβάκος Γεώργιος αναφέρθηκε στο συμβάν λέγοντας πως η πράξη αυτή αποδεικνύει τον αλτρουισμό των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ ενώ ενημέρωσε σχετικά και τον Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο ΛΣ Μπαντιά Δημήτριο.

cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου