Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Το Σάββατο η σύσκεψη στο Τοπλού..για το νέο ΕΣΠΑ..


Ο σχεδιασμός της Περιφέρειας Κρήτης για τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020 θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 9.30 το πρωί στο χώρο της Ιεράς Μονής Τοπλού στη Σητεία.

Η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα ξεκινήσει την προηγούμενη στις δύο το μεσημέρι στον ίδιο χώρα, όπου θα συζητηθούν θέματα που έχουν να κάνουν με τεχνικά έργα, απαλλοτριώσεις, ενώ θα εξεταστεί και στο σχέδιο δράσης για το 2013 της Περιφέρειας και των Περιφερειακών Ενοτήτων.
Στο μεταξύ τη διαφωνία της με την επιλογή του χώρου διεξαγωγής των συνεδριάσεων, εκφράζει με ανακοίνωσή της η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» που στηρίζει το ΚΚΕ. Όπως αναφέρει η Μονή Τοπλού -πέρα από την ιστορική και θρησκευτική της σημασία- «τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σύμβολο της εκχώρησης της ανάπτυξης γενικά και της δημόσιας ή εκκλησιαστικής περιουσίας στο μεγάλο κεφάλαιο». Η «Λαϊκή Συσπείρωση» προτείνει να μεταφερθεί η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου