Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Σε ειδικό κατάστημα κράτησης ο Ολλανδός ανιματέρ - Θετικά μυνήματα για τον 11χρονο..


Πρoσωρινά κρατούμενος ο Ολλανδός ανιματέρ - Θετικά μυνήματα για τον 11χρονο
Σε ειδικό κατάστημα κράτησης θα οδηγηθεί ο 20χρονος Ολλανδός που κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 11χρονου αγοριού από τη Ρωσία, σε ξενοδοχείο του Ανισσαρά Χερσονήσου. 
Ο 20χρονος, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας η οποία διέταξε να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Ο κατηγορούμενος θα κρατηθεί σε φυλακή με ψυχιατρικό τμήμα, προκειμένου να ακολουθεί την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.


Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα στο ανακριτικό γραφείο και από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου υπό αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας.
Έμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας περίπου 15 λεπτά. Ο συνήγορός του δήλωσε ότι ο 20χρονος δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί και ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του. Είπε ακόμη ότι πάσχει από σοβαρή ψυχολογική διαταραχή, πως έχει νοσηλευτεί στην Ολλανδία και πως το διάστημα που βρισκόταν στην Κρήτη είχε διακόψει τη φαρμακευτική του αγωγή.
Η μητέρα και η αδελφή του κατέθεσαν τον ιατρικό του φάκελο, από τον οποίο -όπως υποστηρίζουν- βεβαιώνεται ότι ο 20χρονος είναι αυτιστικός και πως στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Η μητέρα του ανέφερε επίσης ότι έχει εκδοθεί και δικαστική απόφαση, βάσει της οποίας η υπογραφή του δεν έχει ισχύ.
Να σημειωθεί ότι στο Ηράκλειο βρίσκονται δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία τόσο από τη Ρωσία όσο και από την Ολλανδία, προκειμένου να μεταδώσουν τις εξελίξεις στην υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο.

Στο μεταξύ θετικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από την Μονάδα εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται για πέμπτη μέρα ο 11χρονος Ρώσος. Το παιδί επικοινωνεί με το περιβάλλον, καθώς βγήκε από την καταστολή, και το πρωί του Σαββάτου αποσυνδέθηκε από το μηχάνημα υποστήριξης της αναπνοής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου