Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ζητεί τους γονείς του παιδάκι ηλικίας περίπου 3 ετών..στο Ηράκλειο..


Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες  στο Ηράκλειο, αφού στις 8 το βράδυ βρέθηκε ένα παιδάκι ηλικίας περίπου 3 ετών, το οποίο όμως... ουδείς αναζήτησε!
Συγκεκριμένα Ηρακλειώτες εντόπισαν το παιδάκι να περιφέρεται μόνο του μέσα στο πάρκο Θεοτοκόπουλου, δίχως να υπάρχει κοντά κάποιος ενήλικος που να το προσέχει. Αφού προσπάθησαν να εντοπίσουν τους γονείς του και αυτό δεν στάθηκε δυνατό, ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές.
Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο πάρκο Θεοτοκόπουλου, πήραν το παιδί και το μετέφεραν στο αστυνομικό μέγαρο, περιμένοντας τους γονείς του να δώσουν σημεία ζωής οι οποίοι σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες είναι ένα ζευγάρι Αλβανών, οι οποίοι βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα που αφού το έψαξαν για αρκετή ώρα στο πάρκο, φοβήθηκαν να ζητήσουν βοήθεια από την αστυνομία, για ευνόητους λόγους. Τελικά η αστυνομία εντόπισε τη μητέρα, η οποία κρατείται, και η συνέχεια θα δοθεί σήμερα το πρωί, από τον Εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος θα αποφανθεί για την τύχη του παιδιού και των γονιών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου