Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Κεγκέρογλου: "όχι άλλα εμπόδια στον τουρισμό"..


Με Ερώτηση που κατέθεσε προς τους Υπουργούς Τουρισμού, Εξωτερικών και Δημόσιας Τάξης, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου επισημαίνει την ανάγκη να μην μπαίνουν πλέον άλλα εμπόδια στον τουρισμό. Αναλυτικά το περιεχόμενο της Ερώτησης είναι το παρακάτω:

Η ενδεχόμενη κατάργηση της απλουστευμένης διαδικασίας που καθιερώθηκε τα προηγούμενα χρόνια για τον έλεγχο των διαβατηρίων και η αδυναμία έκδοσης βίζας με απλή διαδικασία, θα πλήξει σημαντικά τον τουρισμό και θα ανακόψει το τουριστικό ρεύμα που είχε αναπτυχθεί από τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Κίνα αλλά ακόμη και από την Τουρκία.
Επειδή βρισκόμαστε σε περίοδο κρατήσεων με πολύ ενθαρρυντικά στοιχεία, η όποια υπαναχώρηση από τα ισχύοντα θα προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις.
Παρακαλώ να εξεταστούν όλες οι δυνατότητες για να μην μπουν επιπλέον εμπόδια στους πολίτες χωρών εκτός Ε.Ε και Σένγκεν προκειμένου να κάνουν τις διακοπές τους στη χώρα μας .
Ο Τουρισμός όπως όλοι υποστηρίζουμε είναι ένας από τους λίγους τομείς που μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην έξοδο της χώρας μας από την κρίση και επιβάλλεται η περαιτέρω ενθάρρυνση του τουριστικού ρεύματος από τις παραπάνω χώρες αντί των γραφειοκρατικών εμποδίων που κάποιοι εισηγούνται».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου