Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Η άγνωστη και σοβαρή περιπέτεια υγείας της Ελένης Φουρέιρα

Η σταθερά ανοδική πορεία της Ελένης Φουρέιρα τα τελευταία χρόνια με τις αμέτρητες ώρες πάνω στην πίστα και την φοβερή ενέργεια που παράγει σίγουρα δεν θα επέτρεπε σε κανέναν ούτε να φανταστεί ότι η τραγουδίστρια αντιμετώπισε παράλληλα και για αρκετό διάστημα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Όλα ξεκίνησαν πριν περίπου έναν χρόνο, όταν ένιωσε ενοχλήσεις στον λαιμό της, τις οποίες αρχικά απέδωσε στο βαρύ επαγγελματικό της πρόγραμμα. Οι ενοχλήσεις όμως εντάθηκαν με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαγνωστεί τελικά με καρκίνωμα στις φωνητικές χορδές!
Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία και την αισιοδοξία της, η Ελένη Φουρέιρα υποβλήθηκε άμεσα και εντελώς μυστικά σε απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση με τα αποτελέσματα να είναι πολύ καλά και οι γιατροί να της ανακοινώνουν ότι δεν υπάρχει περαιτέρω κίνδυνος για την υγεία της.

Σε επικοινωνία της εφημερίδας Espresso με την ίδια, η τραγουδίστρια τόνισε ότι "όλα είναι πια καλά μετά από έναν χρόνο και το έχω αφήσει πίσω μου. Δόξα τω Θεώ, είμαι μια χαρά!".

Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό για τις εμφανίσεις της πλάι στον Γιώργο Μαζωνάκη σε γνωστό κέντρο της παραλιακής που ξεκινούν την Παρασκευή 24 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου