Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Κοινό γραφείο Πολεοδομίας - Αρχαιολογίας προτείνει ο Σενετάκης..

Την έναρξη δράσεων για την απλοποίηση και επίσπευση θεμάτων του Δήμου Ηρακλείου που σχετίζονται με την Αρχαιολογία, πρότεινε σε συνάντηση που είχε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας κ. Μανώλη Βασιλάκη, ο βουλευτής Ν.Δ. Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Σενετάκης υποστήριξε πως η συνεργασία Πολεοδομίας και Αρχαιολογίας πρέπει να διευρυνθεί με έναν τρόπο που η εκτέλεση διαδικασιών ειδικά στον ιστό της Παλιάς Πόλης να γίνεται ταχύτερα και περισσότερο αποτελεσματικά.
Για τη διευθέτηση του συγκεκριμένου ζητήματος μάλιστα, ο κ. Σενετάκης συμφώνησε με τον αντιδήμαρχο να ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε να πραγματοποιηθεί μια ευρεία σύσκεψη όπου να τεθούν τα ζητήματα, να αναζητηθούν και να δοθούν λύσεις. Ο βουλευτής πρότεινε μάλιστα, να υπάρχει μια άμεση συνεργασία Δήμου και Αρχαιολογίας και να δημιουργηθεί, εφόσον είναι εφικτό, κοινό γραφείο Πολεοδομίας – Αρχαιολογίας μέσα στην Αρχαιολογία που να ασχολείται αποκλειστικά με θέματα τα οποία εμπίπτουν σε κοινές αρμοδιότητες των δύο υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου