Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο ..


Την ώρα που προσπαθούσε να θάψει σε ένα χωράφι πέντε συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 100 γραμμαρίων, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου ένας 28χρονος ο οποίος διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών μέσα από την καφετέρια που διατηρούσε!
Στο μαγαζί του 28χρονου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μια μεταλλική πτυσσόμενη ράβδο, ένα κινητό τηλέφωνο και 170 ευρώ ως προερχόμενα από την εμπορία ναρκωτικών, ενώ στο σπίτι του βρήκαν ένα πιστόλι των 9 mm με δυο γεμιστήρες και 50 σφαίρες και ένα κινητό. Αμέσως μετά, συνέλαβαν έναν 33χρονο Έλληνα συνεργό του, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας και μικροποσότητα κάνναβης. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Επιπλέον εξιχνιάστηκε η υπόθεση της μεγάλης χασισοφυτείας με τα 315 δενδρύλλια κάνναβης που εντοπίστηκε την Κυριακή στην Καρωτή Ρεθύμνου, με τη σύλληψη του 30χρονου Έλληνα καλλιεργητή ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και συνελήφθη βάσει εντάλματος που εξέδωσε ο ανακριτής. Ο δράστης οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Τέλος μια αρκετά εκτεταμένη χασισοφυτεία με 14 δενδρύλλια, που σχεδίαζε να επεκτείνει φυτεύοντας σπόρους κάνναβης, είχε στην κατοχή του ένας 45χρονος ο οποίος συνελήφθη στα Χανιά και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του ακόμη ένα κιλό ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και ένα πιστόλι κρότου με επτά φυσίγγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου