Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Εφιάλτης μετατράπηκε το ταξίδι αναψυχής με το κρουαζιερόπλοιο Costa Concordia (video)


Το ταξίδι αναψυχής για 3.200 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia, μετατράπηκε στον χειρότερο εφιάλτη  τους μετά την προσάραξη του κοντά στο νησί Τζίλιο στην Τοσκάνη.
Περισσότερα από 70 άτομα αγνοούνται, ενώ τουλάχιστον τρεις επιβάτες σκοτώθηκαν, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες. 

Στο πλοίο, το οποίο βυθίζεται, επέβαιναν περισσότερα από 4.000 άτομα (περίπου 3.200 επιβάτες και 1.000 άτομα πλήρωμα). 

πατήστε εδώ:

Συνεχίζεται η μεγάλη επιχείρηση διάσωσης ανοικτά της Τοσκάνης.
Η προσάραξη του πλοίου, λίγο μετά το δείπνο, προκάλεσε σκηνές πανικού. 'Ανδρες της ακτοφυλακής απομάκρυναν επιβάτες και μέλη του πληρώματος.

Αρκετά οχηματαγωγά που βρίσκονταν στην περιοχή βοήθησαν στην πολύωρη επιχείρηση διάσωσης, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Τσιβιταβέκια, κοντά στη Ρώμη, πριν παρουσιαστούν προβλήματα στη λειτουργία της μηχανής του. 


ΣΕΕΝ: Επιστολή για το ναυάγιο του  Costa Concordia 


Τα ειλικρινά  συλλυπητήρια στις οικογένειες των  θυμάτων του ναυαγίου του  Costa Concordia αλλά και τα συγχαρητήρια προς ιταλικές έστειλε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας με επιστολή του στην  Costa Crociere, την Ιταλική Πρεσβεία και την Κύμη Ναυτιλιακή: 

«Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) στο άκουσμα του ναυτικού ατυχήματος του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia εκφράζει  προς την πλοιοκτήτρια και διαχειρίστρια εταιρεία του πλοίου την ειλικρινή συμπάθεια για το ατυχές συμβάν.   

Αξίζουν θερμότατα συγχαρητήρια στις Ιταλικές Αρχές, στον Πλοίαρχο και στο πλήρωμα  του πλοίου που με συντονισμένες  προσπάθειες αποσόβησαν μία μεγάλη τραγωδία διασώζοντας το σύνολο σχεδόν των επιβαινόντων, επιβατών και πληρώματος.   

Στις  οικογένειες των θυμάτων εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».   
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου