Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

O Κοντομηνάς ξαναπαίρνει το Alpha Channel...

Στα χέρια του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά ξαναγυρίζει εντός των προσεχών ημερών το πλειοψηφικό πακέτο του τηλεοπτικού σταθμού Alpha καθώς έχει ήδη επέλθει συμφωνία με τον πολυεθνικό κολοσσό RTL για επαναπώληση σε αυτόν των μετοχών του καναλιού. Το RTL εδώ και καιρό επιθυμεί την αποχώρηση του από την ελληνική αγορά καθώς οι "ασαφείς" όροι στην διαφημιστική αγορά, τα "λουκέτα" και οι οικονομικές συνθήκες που επικρατούν δεν επέτρεψαν στον γερμανικό όμιλο να διεκδικήσει μεγαλύτερο μερίδιο από την πίτα. 

Ο "πολυμήχανος" Δ. Κοντομηνάς κατάφερε να πουλήσει στους Γερμανούς το 66,6% των μετοχών έναντι 125,7 εκατ ευρώ και είχε κρατήσει ο ίδιος έως τώρα το 33,4% το 2008 στις υψηλότερες ίσως τιμές. Τώρα επανέρχεται και δεδομένης της βαθιάς κρίσης που λαμβάνει χώρα από τότε το deal ίσως πραγματοποιείται σε ικανοποιητικές τιμές που ουσιαστικά θα καλύψουν κάποια "χρέη". Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέσα στη συμφωνία πάντως περιλαμβάνεται και ο όρος πως μέχρι το καλοκαίρι θα παραμείνουν στη διοίκηση του καναλιού οι γερμανοί μάνατζερ Κρίστοφ Μάινους (σήμερα κατέχει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου) και Κλέμεντ Σβάιμπιγκ (γενικός διευθυντής τηλεόρασης).
Σε επίπεδο στελεχιακού δυναμικού τόσο ο διευθυντής ειδήσεων Βασίλης Παπαδρόσος όσο και ο κεντρικός παρουσιαστής Αντώνης Σρόιτερ δεσμεύονται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι.

http://www.sofokleousin.gr/archives/90341

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου