Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Το facebook αντικαθιστά την σελίδα του προφίλ σας!

Το Facebook ανακοίνωσε το Χρονολόγιο (Timeline) τον Σεπτέμβριο στο συνέδριο F8 και σήμερα είναι έτοιμο και διαθέσιμο για όλους (παγκόσμια) για ενεργοποίηση, δοκιμή, και τελικά δημοσίευση στους φίλους σας.
Το Χρονολόγιο αντικαθιστά την σελίδα του προφίλ σας με μία νέα ανακατασκευασμένη μορφή, η οποία επικεντρώνεται σ' ολόκληρη την δραστηριότητα σας στο Facebook, χωρισμένη σε έτη ξεκινώντας από τα πρώτα σας γενέθλια.
Μπορείτε να δείτε με ποιους γίνατε φίλοι, ποιες σελίδες σας άρεσαν, το περιεχόμενο που δημοσιεύσατε και τη δραστηριότητα σας από την πρώτη στιγμή που μπήκατε στο Facebook μέχρι σήμερα. Είναι ένα χαρακτηριστικό που υποτίθεται φέρνει μία τάξη στην κοινωνική σας δραστηριότητα διαμέσω του χρόνου. 
Το Facebook σας προσφέρει 7 ημέρες δοκιμής, για να το δείτε, να το μάθετε, να το συνηθίσετε και να κρύψετε όποια πράγματα δεν θέλετε να φαίνονται. Όταν τελειώσετε, μπορείτε να το δημοσιεύσετε, ώστε όλες οι επαφές σας να μπορούν να το δουν.
Πολλοί δεν θα είναι υπέρ αυτής της αλλαγής, αλλά είναι αναπόφευκτη η αποφυγή της, αφού θα εφαρμοστεί σε όλους, εκτός κι αν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το Facebook (έχετε δει καθόλου το Google+ ;;)
Υπάρχει επίσης μια σελίδα που παρουσιάζει το Χρονολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου