Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

“Ελεεινοί και τρισάθλιοι” όσοι σκέφτονται να μειώσουν κι άλλο μισθούς και συντάξεις..


Δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης Παπαδήμου εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, την οποία χαρακτήρισε  ”εγχώρια τρόικα που δεν έχει την ανοχή του ελληνικού λαού”.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψή του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και το «ΚΕΘΕΑ – Ιθάκη», αναφερόμενος στην κυβέρνηση δήλωσε τα εξής:
«Υποτίθεται ότι συγκροτήθηκε προκειμένου να υλοποιήσει τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου. Αυτές οι αποφάσεις είναι ήδη στον αέρα. Το PSI, το κούρεμα του χρέους, αν κλείσει στις απαιτήσεις των δανειστών θα είναι δώρο άδωρον», σημείωσε.
Υπογράμμισε επίσης ότι «θέλουν να πάρουν και άλλα μέτρα. Και μάλιστα ψάχνουν τρόπο να χτυπήσουν τους πιο αδύναμους. Τους συνταξιούχους, αυτούς οι οποίοι δεν έχουν άλλη δυνατότητα να σταθούν. Είναι ελεεινοί και τρισάθλιοι όσοι σκέφτονται να μειώσουν περαιτέρω τους μισθούς και τις συντάξεις», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, «η κυβέρνηση Παπαδήμου, η εγχώρια τρόικα των τριών κομμάτων της μνημονιακής συνεργασίας, πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχει την ανοχή του ελληνικού λαού. Δεν θα μπορέσει τελικά να αποφύγει τις εκλογές. Δεν θα μπορέσει να αποφύγει την εκλογική συντριβή. Είτε αυτό γίνει με το τρικ του ανασχηματισμού, είτε με το τρικ της σύντομης προεκλογικής περιόδου. Τις εκλογές δεν θα τις αποφύγουν, ούτε τη συντριβή θα αποφύγουν», κατέληξε ο Αλ. Τσίπρας.

kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου