Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ..."


Στο Καστρί, συνήθως, ο Γιώργος Παπανδρέου βλέπει και άλλο κόσμο εκτός από την οικογένειά του.
Πριν από μερικές ημέρες και πριν δει τον Βενιζέλο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ γευμάτισε στο σπίτι του μαζί με δύο οικογένειες, με τις οποίες διατηρεί φιλικότατες σχέσεις.
Η συζήτηση σύμφωνα με το apospasma.gr, βεβαίως, ήρθε και στα εσωκομματικά, με τον ίδιο να λέει πως επιθυμεί να είναι ο εγγυητής της ενότητας για το σήμερα και το αύριο του ΠΑΣΟΚ.
Είπε όμως πως θέλει να φύγει, μια φράση - απάντηση σε όσα συμβαίνουν σήμερα στο κόμμα.
Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως θα ταξιδέψει οσονούπω στο εξωτερικό καθώς δεν αποκλείεται να του έχει γίνει σχετική πρόταση ώστε να αναλάβει συγκεκριμένο πόστο.


Κρίσιμη αυτή η εβδομάδα για το ΠΑΣΟΚ

Στο μεταξύ την Τρίτη ή την Παρασκευή εκτός συγκλονιστικού απορόπτου (Τετάρτη και Πέμπτη συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο) θα ανοίξει τα χαρτιά του ο Γιώργος Παπανδρέου στο Πολιτικό Συμβούλιο και όπως όλα δείχνουν, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώσει ότι έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την προεδρεία του Κινήματος και να δώσει το... δακτυλίδι.
Ο ίδιος, φέρεται κοντά στο να "αποκτήσει" συγκεκριμένο ρόλο στο διεθνή χώρο, κάτι που βεβαίως ίσως ήταν και ο πόθος του.
Όσον αφορά τα πρόσωπα, σίγουροι πρέπει να θεωρούνται οι Βενιζέλος και Λοβέρδος που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ξεκινούν από το μηδέν.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου