Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Μήνυση κατέθεσαν οι αστυνομικοί κατά του Δημάρχου Αρχανών-Αστερουσίων..για το δημοτικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές ..

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στο Δήμο Αρχανών - Αστερουσίων όσο όμως και η Αστυνομία μετά το πρωτοφανές επεισόδιο το οποίο εκτυλίχθηκε χθες το πρωί στο Χάρακα. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τις αναφορές και τη μήνυση που κατέθεσαν οι αστυνομικοί του ΤΑΕ, ο δήμαρχος της περιοχής υπήρξε ο αρνητικός πρωταγωνιστής της υπόθεσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ", όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί, όπως προβλέπεται, κλίθηκαν να ελέγξουν τα λεωφορεία του δήμου με τα οποία επρόκειτο να πραγματοποιήσουν ημερήσια εκδρομή τα παιδιά της Α και Β τάξης του Δημοτικού σχολείου.



Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ούτε λίγο - ούτε πολύ ότι το λεωφορείο δεν είχε περάσει από ΚΤΕΟ, δεν είχε κάρτα καυσαερίων και επιπλέον έφερε φθαρμένα ελαστικά. Το κλιμάκιο του ΤΑΕ όχι απλά δεν έδωσε το πράσινο φως για να επιβιβαστούν τα παιδάκια, αλλά ξήλωσαν τις πινακίδες του λεωφορείου το οποίο ακινητοποιήθηκε.

Σύμφωνα πάντα με το περιεχόμενο της μήνυσης που κατέθεσαν οι αστυνομικοί, στην υπόθεση του ελέγχου παρενέβη ο Δήμαρχος , ο οποίος απέσπασε από τα χέρια του αστυνομικού τις πινακίδες αφού προηγουμένως τον έσπρωξε, καλώντας τον να τις παραλάβει αν θέλει από … το Δημαρχείο.

Οι αστυνομικοί, ενημέρωσαν αρμοδίως την υπηρεσία τους, όμως εξαιτίας της ειδικής διάταξης που υπάρχει δεν επιτρέπεται η σύλληψη των αιρετών. Αργά το απόγευμα όπως έγινε γνωστό οι αστυνομικοί κατέθεσαν μήνυση εναντίον του εγκαλώντας τον για τη στάση και τη συμπεριφορά του.

 Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Κυπριωτάκη δήλωσε ότι ο οδηγός δεν είχε προλάβει να παραλάβει την νέα κάρτα ασφαλιστηρίου η οποία είχε λήξει πριν 2-3 ημέρες ενώ όσον αφορά το ΚΤΕΟ το ραντεβού για να περάσει το λεωφορείο από έλεγχο ήταν προγραμματισμένο , σύμφωνα πάντα με τον κ. Κυπριωτάκη, για την επόμενη εβδομάδα .

Ο Δήμαρχος ωστόσο στάθηκε στην κίνηση από πλευράς αστυνομικών να αφήσουν στο δρόμο δεκάδες μικρά παιδιά , τα οποία και στη συνέχεια κλήθηκαν από τον συγκεκριμένο χώρο να παραλάβουν με τα αυτοκίνητα οι γονείς τους 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου