Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Απαίτησαν από τον Τζουμάκα να αποδοκιμάσει την πολιτική του μνημονίου.. αγανακτισμένοι φοιτητές..

Αρον-άρον εγκατέλειψε φοιτητική εκδήλωση ο Τζουμάκας

Αντιμέτωπος με αγανακτισμένους φοιτητές βρέθηκε ο Στέφανος Τζουμάκας, τον οποίο είχε καλέσει ως ομιλητή η ΠΑΣΠ σε εκδήλωση Πολυτεχνικής Σχολής του Ιόνιου Πανεπιστημίου.
Όπως μετέδωσε το corfupress.com, η εκδήλωση γινόταν την ώρα που είχε τελειώσει η πορεία και φοιτητές επέστρεφαν στις σχολές. Έτσι ομάδα φοιτητών, μόλις αναγνώρισε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ του επιτέθηκε φραστικά με βροχή από αποδοκιμασίες.

Λίγη ώρα αργότερα συγκεντρωμένοι φοιτητές απαίτησαν από τον κ. Τζουμάκα να αποδοκιμάσει την σημερινή κυβέρνηση και την πολιτική του μνημονίου.
 Αν και αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο κ. Τσουμάκας τάχθηκε κατά του νέου νόμου για τα ΑΕΙ, η κατάσταση παρέμεινε τεταμένη και ο Στέφανος Τζουμάκας έφυγε από το χώρο του Πανεπιστημίου, αφού πρώτα αποχώρησαν τοπικά κομματικά στελέχη.
Τα πνεύματα όμως και πάλι δεν ηρέμησαν, αντίθετα υπήρξε συμπλοκή μεταξύ μικρής ομάδας φοιτητών της ΠΑΣΠ και φοιτητών που διαμαρτύρονταν με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συμπλοκές, στη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις φοιτήτριες.

http://www.dailynews24.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=8896:left-occurrence-student-stephen-tzoumakas

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου