Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

"Μπαμπά θα σκοτωθούμε..."

"Μπαμπά μην τρέχεις... θα σκοτωθούμε..." είπε ο 11χρονος που έζησε δώδεκα ώρες περίπου παγιδευμένος στο αυτοκίνητο του πατέρα του που ήταν νεκρός, όπως και η αδελφή του, 14 ετών.
Ήταν τα λόγια που πρόλαβε να ψελλίσει ο 11χρονος Στέφανος λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν δει τον κόσμο του να γκρεμίζεται. Λίγες μόλις στιγμές, πριν δει τα δύο από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα, τον πατέρα του και την μεγαλύτερη αδελφή του, να «χάνονται».

Πέρασαν ώρες μέχρι να αντιληφθεί κάποιος το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 71χρονο Α. Ζ. και την 14χρονη κόρη του. Η τραγωδία αποκαλύφθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν κάτοικοι της περιοχής πέρασαν από το σημείο και είδαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο «καρφωμένο» πάνω στην τσιμεντένια γέφυρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές οδηγούνται, στο κίνητρο της αυτοκτονίας σε ότι αφορά στο τροχαίο που συνέβη μέσα σε υπό κατασκευή τμήμα της Ολυμπίας Οδού στο Ρουπάκι Γαστούνης.
Τα νεότερα στοιχεία θέλουν, ο 71χρονος άνδρας να πήρε τα δύο του παιδιά ηλικίας 14 και 11 ετών, από τον Πύργο το μεσημέρι του Σαββάτου και να κατευθύνθηκε προς το Ρουπάκι.
Στον δρόμο που οδηγεί από το χωριό προς τη νέα γέφυρα του ποταμού Πηνειού, τμήμα της υπό κατασκευή Ολυμπίας Οδού αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να κάνει πολλές φορές τη διαδρομή «πάνω – κάτω» ανάμεσα σε τσιμεντένια τμήματα ανισόπεδων κόμβων τα οποία απέχουν περίπου ένα χιλιόμετρο μεταξύ τους.
Η κόρη του καθόταν στη θέση του συνοδηγού και στο πίσω κάθισμα ο γιος του ο οποίος βλέποντας τον πατέρα του να αναπτύσσει ταχύτητα μέσα στο χωματόδρομο φέρεται να του είπε «Μπαμπά πηγαίνεις με εκατό θα σκοτωθούμε...».
Ήταν μόλις λίγα δευτερόλεπτα, σύμφωνα και τις μαρτυρίες του αγοριού, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο, πριν γίνει το κακό που στοίχισε τη ζωή στον πατέρα και την 14χρονη κόρη του.

http://www.dailynews24.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=8984:dad-would-get-killed


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου