Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Παπακαλιάτης: "Έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης για μένα" ..

Στη Ναταλία Γερμανού μίλησε, το πρωί της Κυριακής, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο διάσημος ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια.
«Από το δημοτικό άρχισα να γράφω διάφορα σενάρια. Δεν ήμουν πολύ καλός μαθητής, στην έκθεση νομίζω ήμουν καλός. Ήμουν τεμπέλης. Νομίζω γενικότερα στη ζωή μας δεν είμαστε καλοί σε κάτι που δεν γουστάρουμε, δεν αγαπάμε ή δεν είμαστε ερωτευμένοι με αυτό».

Για την επιστροφή του στο θέατρο, με την παράσταση «Amadeus» του Δημήτρη Λιγνάδη, σχολίασε: «Φυσικά και το έχει χτυπήσει το θέατρο η κρίση. Παρ' όλα αυτά έρχεται ο κόσμος στο θέατρο. Ίσως γιατί ο κόσμος έχει την ανάγκη να ταξιδέψει και ξεφύγει. Επειδή η τηλεόραση δεν έχει πλέον τον ρόλο του παραμυθά, δεν προσφέρει παραμύθια, ιστορίες, ήρωες, είναι πιο ρεαλιστική, ο κόσμος στρέφεται προς τον κινηματογράφο και το θέατρο» ενώ για το ίδιο το έργο είπε πως, επειδή ο Αμαντέους ήταν ένας πολύ ακραίος χαρακτήρας, είναι ένα πολύ απαιτητικό έργο, για το οποίο πάντα χρειάζεται να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα ενέργειας.
Σχετικά με τη νέα ταινία που ετοιμάζει, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τόνισε: «Η ταινία έχει μια εντελώς διαφορετική διαδικασία. Κι εγώ τώρα τη μαθαίνω. Η ταινία- από ότι έχουμε συμφωνήσει με την Village- ξεκινάει το Μάρτιο γυρίσματα [...]Είμαστε στην προετοιμασία δύο ταινιών, διαφορετικές τελείως μεταξύ τους» προσθέτοντας πως πρόκειται και πάλι για μια ερωτική ιστορία ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο καθένας στο είδος του».
Στη συνέχεια και ενώ η συζήτηση κινήθηκε προς την κρίση στις παραγωγές στην τηλεόραση, ο 35χρονος πρωταγωνιστής τόνισε: «Το αν είσαι τελειομανής ή όχι δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το οικονομικό. Αυτό που ανέβαζε το κόστος στα σήριαλ μου ήταν ο χρόνος που απαιτούσα για να ολοκληρωθεί το κάθε επεισόδιο. Δεν ξεκίνησα να κάνω σειρές με μεγάλα budget [...] Όσοι θέλουμε να κάνουμε κάτι στην τηλεόραση ή στο θέατρο θα προσαρμοστούμε σε αυτή τη νέα τάξη πραγμάτων» επισημαίνοντας όμως: «Έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης για μένα. Δεν νιώθω ότι την έχω εγκαταλείψει. Θεωρώ ότι έχω κάνει μια παύση μέχρι να έχω κάτι στο μέλλον να πω. Δεν έχω κάτι να πω αυτή τη στιγμή».
Επίσης, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σχολιάζοντας τα διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή, είπε: «Ποτέ δεν με έχουν ρωτήσει στα ίσια για την προσωπική μου ζωή σε καμία συνέντευξη. Το ότι υπάρχει μια παραφιλολογία γύρω από τις σχέσεις σε μια δουλειά, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει πάντα [...] Είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες του. Κοιτώντας πολλές φορές πίσω στη ζωή μου, νομίζω ότι υπήρξα πολύ αληθινός, την ώρα που ήθελα κάτι».
Τέλος, για τα μελλοντικά του επαγγελματικά σχέδια, μετά την ολοκλήρωση και των δυο ταινιών που ετοιμάζει, αρκέστηκε να πει: «Μέχρι τώρα στη ζωή μου, πάντα είχα ένα όνειρο να κάνω κάτι. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που φοβάται ότι θα ξυπνήσει και δεν θα θέλω κάτι. Πάντα θέλω κάτι».

http://www.dailynews24.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=9159:παπακαλιάτης-έκλεισε-ο-κύκλος-της-τηλεόρασης-για-μένα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου