Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Τσάκας: "Κακή η διαιτησία"..

Ο Βλάσης Τσάκας δεν ήταν ευχαριστημένος από τον διαιτητή Γιάχο και υποστήριξε πως ήταν μια κακή και παράλληλα έξυπνη διαιτησία. Ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα διέψευσε για το πριμ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσάκας στην Εξέδρα:


Για την διαιτησία: «Σε πολλούς μπορεί να πέρασαν απαρατήρητα τα σφάλματα της διαιτησίας, αλλά ήταν πολλά και σημαντικά. Ηταν μια κακή διαιτησία και παράλληλα έξυπνη που δεν προκάλεσε την περσινή οργή του κόσμου. Λάθη σε οφσάιντ, κίτρινες που δεν υπήρχαν και πολλά φάουλ κοντά στην περιοχή».

Για το ντέρμπι: «Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλά το παιχνίδι. Ηταν κυρίαρχος και δημιούργησε προβλήματα στον Ολυμπιακό. Θα μπορούσε να πετύχει και άλλο γκολ σε μια από τις επελάσεις του Κουίνσι ή στο σουτ του Λέτο που πήγε στο δοκάρι. Από το 30' όμως και μέχρι τα πρώτα είκοσι λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα έκανε... κοιλιά».

Για την ικανοποίηση του Πρίγκιπα: «Ο Σουλτάν παρακολούθησε το παιχνίδι και μου είπε ότι είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Δεν θέλησε να μου πει κάτι άλλο. Πρέπει πάντως να μεταφέρω πως τα όσα λεγόταν για ποσά σχετικά με το πριμ ήταν ψεύτικα. Δεν έχω πει εγώ τίποτα για ποσά. Ο ίδιος ο πρίγκιπας όταν θα έρθει στην Ελλάδα και αναλάβει την ομάδα, τότε είναι σίγουρο πως θα επιβραβεύσει τους πάντες για την προσπάθεια».
Κέρδος 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου