Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Με τον απερχόμενο Πρόεδρο του επιμελητηρίου Νικήτα Δολαψάκη συναντήθηκαν οι επικεφαλής των συνδυασμών....


Με τους επικεφαλής των συνδυασμών οι οποίοι έχουν θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Ηρακλείου,συναντήθηκε χθες  το μεσημέρι ο απερχόμενος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Νικήτας Δολαψάκης.

Στη συνάντηση μετείχαν ο κ. Βαγγέλης Καρκανάκης επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ο κ. Μανώλης Αλιφιεράκης, επικεφαλής της παράταξης «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ» και ο κ. Μιχάλης Καλλιγιανάκης, επικεφαλής της παράταξης «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ».

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα θέματα  που άπτονται της εκλογικής διαδικασίας, ώστε να εξασφαλισθεί η ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και να διευκολυνθεί η προσέλευση των επιχειρηματιών.

Σε δηλώσεις του ο κ. Δολαψάκης κάλεσε τους επιχειρηματίες - μέλη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου να λάβουν μέρος στις εκλογές για να εκλέξουν την καλύτερη διοίκηση - η οποία θα έχει δύσκολο έργο λόγω της οικονομικής ύφεσης - και να σταθούν δίπλα της συμμετέχοντας σε δράσεις ώστε ν’ αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η κρίση.
Ο κ. Καρκανάκης υπογράμμισε ότι εκπροσωπεί τον μοναδικό συνδυασμό που κατέρχεται χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και τόνισε ότι όλοι ο επιχειρηματίες επιθυμούν έναν θεσμό ανεξάρτητο, μη κομματικοποιημένο και συμπαραστάτη στα προβλήματά τους.
Ο κ. Αλιφιεράκης εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επιχειρηματίες θα συσπειρωθούν γύρω από τους θεσμούς αυτή τη δύσκολη περίοδο και θα εκλέξουν τους ικανότερους να διαχειριστούν τις νέες προκλήσεις.
Ο κ. Καλλιγιαννάκης δήλωσε ότι στόχος της παράταξής του είναι η εκλογή των μελών της ώστε να δώσουν μια νέα εντελώς διαφορετική διάσταση στο Επιμελητήριο αλλάζοντας κάποια κατεστημένα.

Η διαδικασία των εκλογών
To Επιμελητήριο Ηρακλείου, υπενθυμίζει στις επιχειρήσεις – μέλη του, ότι οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του, θα διεξαχθούν:
  • Στην έδρα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Οδός Κορωναίου 9 Ηράκλειο, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 και τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011 από τις 08.00 πμ έως τις 17.30 μμ.
  • Στο Παράρτημα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στις Μοίρες, οδός Κουντουριώτη 4 Μοίρες, ΜΟΝΟ την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011, από 08.00 πμ έως 17.30 μμ.
Σημειώνεται ότι κατά τις ως άνω ημερομηνίες διεξαγωγής των εκλογών τα γραφεία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, στο Ηράκλειο και στις Μοίρες, θα παραμείνουν κλειστά και κατά συνέπεια το συναλλασσόμενο κοινό δεν θα μπορεί να εξυπηρετείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου