Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Βουλιάζει χωρίς ανάσα...το Χρηματιστήριο Αθηνών..

Βουλιάζει το Χρηματιστήριο της Αθήνας, που, πλέον βιώνει επίπεδα που έχει να δει από το 1993, δηλαδή εδώ και 18 χρόνια, με το «έξυπνο χρήμα» να είναι περισσότερο επιφυλακτικό από ποτέ.

Οι αγορές έχουν στραμμένη την προσοχή τους στη Γαλλία και στο ενδεχόμενο να υποβαθμιστεί η χώρα από την Moody's, ενώ το μπλοκάρισμα στην υπογραφή της δανειακής σύμβασης για την Ελλάδα συνδέεται περισσότερο με τις εξελίξεις στην Ιταλία.
Αν χρειαστεί βοήθεια η Ιταλία, θα περισσεύουν λεφτά για τη διάσωση της Ελλάδας, διερωτώνται παράγοντες της αγοράς. Ο γενικός δείκτης διαπραγματεύεται κάτω από τις 700 μονάδες, εν μέσω διακυμάνσεων και χαμηλού τζίρου ύψους 16,6 εκατ. ευρώ.
Η πτώση για τον τραπεζικό δείκτη ανέρχεται σε 3,88%, με την Eurobank να υποχωρεί πάνω από 7%, στα 53 λεπτά, η Alpha 6,59%, στα 76 λεπτά, η Κύπρου 6%, στα 56 λεπτά, η Εθνική 3,33%, στο 1,74 ευρώ και η Πειραιώς εμφανίζει διακυμάνσεις και εναλλαγή θετικού/αρνητικού προσήμου. Από τον 20άρη, μόνο η μετοχή της Folli Follie σημειώνει κέρδη, αλλά μικρά μόλις 0,70%.
Η πρώτη σε κεφαλαιοποίηση εισηγμένη στο Χ.Α., η Coca Cola σημειώνει πτώση πάνω από 2,5%. Η κεφαλαιοποίηση της Alpha βρίσκεται κάτω και από αυτή της Jumbo με 409 εκατ. ευρώ, της Eurobank κάτω από την ΕΥΔΑΠ, ενώ της Πειραιώς «συναγωνίζεται» με την κεφαλαιοποίηση του ΟΛΠ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου