Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Η Κρητικιά καλλονή που πήρε τίτλο στην Αλβανία αποκαλύπτεται..

Η Μαρία Τσαγκαράκη αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2010 επέστρεψε από τα Τίρανα με τον τίτλο της Miss Globe Cosmopolitan 2011. Ο 12ος διεθνής διαγωνισμός στον οποίο συμμετείχε η πιτσιρίκα απο την Κρήτη διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου πολιτισμού της Αλβανίας και συμμετείχαν σε αυτόν 60 πανέμορφες κοπέλες από όλο τον κόσμο. Η δικιά μας ωστόσο ήταν μακράν η καλύτερη. Τώρα γιατί τον πρώτο τίτλο τον πήρε Γερμανίδα; Μάλλον έχει να κάνει με την έκτη δόση και την Μέρκελ...τι να πώ... 
 
Οι διαγωνιζόμενες ξεναγήθηκαν σε ιστορικά μέρη της χώρας όπως το Elbasan και το Pogradec αλλά και την αρχαιοελληνική πόλη Αυλώνα -τη σημερινή Βλορά. Σε κάθε μία από αυτές τις πόλεις οι υποψήφιες επισκέφθηκαν τους δημάρχους ή αξιωματούχους τους προσφέροντας η κάθε μία από ένα αναμνηστικό δώρο της χώρας της.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι την επόμενη ημέρα του τελικού η Μαρία μαζί με τις νικήτριες αλλά και τις υπόλοιπες υποψήφιες έκαναν την καθιερωμένη -όπως κάθε χρόνο- επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος τις υποδέχθηκε με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα. Μακάρι ο τίτλος να δώσει στην Μαρία το ερέθισμα και την δύναμη ν΄ασχοληθεί με το modelling.
 
http://www.gossip-tv.gr/nasos_blog/150816/e-kretikia-kallone-pou-pere-titlo-sten-albania-apokaluptetai

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου