Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Εγκαταλείπει τον Παπανδρέου.. ο Πάγκαλος ..


Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, συνήθως όταν μιλάει ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα της επικαιρότητας, δίνοντας τροφή για σκέψη ,και εικασίες. Σήμερα, μία μέρα μετά την διπλή συνέντευξή του σε εφημερίδες της Ελβετίας, έρχεται και πάλι με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό του δήμου Αθηναίων, να προτείνει τη συγκυβέρνηση μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων, προκειμένου να αντιμετωπισθεί η κρίση που σαρώνει την χώρα.
Μολονότι υποστηρίζει την προσφυγή στις κάλπες σύμφωνα με την συνταγματική επιταγή, εντούτοις, όπως ομολογεί πως «σε συνθήκες κρίσης βλέπω ως προοπτική τη συστράτευση περισσοτέρων πολιτικών δυνάμεων για την επίτευξη ενός σκοπού», παίρνοντας σαφώς θέση υπέρ της συγκρότησης κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

«Δεν λέω αν θα είναι τα ίδια πρόσωπα. Πώς θα ρυθμιστούν οι σχέσεις, οι συσχετισμοί δυνάμεων. Δεν με αφορά αυτή η ιστορία. Δεν είμαι ο αρχηγός της παράταξής μου και προφανώς θα εκφράζουν την άποψή τους και τα εκλεγμένα όργανα του κόμματος, το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, κ.λπ., και τα αντίστοιχα όργανα της Νέας Δημοκρατίας», καταλήγει ο κ. Πάγκαλος.
Ασφαλώς, ο κ. Πάγκαλος είναι το πλέον προβεβλημένο στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος που με τη στάση του αυτή θέτει το ζήτημα της «απομάκρυνσης» του κ. Παπανδρέου από την πρωθυπουργία, κάτι που με μισόλογα και με κομψές διατυπώσεις έχουν αναφέρει και άλλα λιγότερο γνωστά στελέχη και βουλευτές του κινήματος.

Επιπλέον, με την άποψή του αυτή ο κ. Πάγκαλος επιχειρεί, όπως είχε πράξει και στο παρελθόν (πρωτοβουλία των τεσσάρων) να διασώσει και το εναπομείναν κύρος του κόμματος που έχει τρωθεί λόγω της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση.

http://www.dailynews24.gr/el/greece/politiki/item/6983-papandreou-leaves-pangalos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου