Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΛΑΟΣ: Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει πια στην Κρήτη οι αυτοκτονίες νέων συμπολιτών μας..

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει πια στην Κρήτη οι αυτοκτονίες νέων συμπολιτών μας τονίζει σε ανακοίνωση της η ΝΕ ΛΑΟΣ Ηρακλείου και συνεχίζει..
Η πολιτική της αναλγησίας και η απώλεια της ελπίδας οδηγεί καθημερινά νέους και παραγωγικούς ανθρώπους στην απόγνωση.
Μπροστά σε αυτό το τραγικό φαινόμενο, οι κυβερνητικές ασκήσεις επί χάρτου αποδεικνύονται απλώς εγκληματικές. Η χειρότερη διάσταση δεν είναι το οικονομικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζουν όλο και περισσότεροι Έλληνες αλλά η εξαφάνιση της ελπίδας.
Η προχειρότητα και ο ερασιτεχνισμός της κυβέρνησης και ο καιροσκοπισμός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σβήνουν το φως στην άκρη του τούνελ για την ελληνική κοινωνία. Περισσότερο από καθετί άλλο, ο πολιτικός κόσμος οφείλει να εμπνεύσει αίσθημα ελπίδας και προσδοκίας για ένα καλύτερο αύριο. Πώς όμως θα το πετύχουν αυτό όσοι μας έφεραν εδώ;
Η μόνη προοπτική και διέξοδος είναι η αποσύνθεση του δικομματισμού και η ανασυγκρότηση του πολιτικού σκηνικού μέσα απ’ την αποδοχή της πατριωτικής πρότασης σωτηρίας του Γιώργου Καρατζαφέρη και της δυναμικής ανόδου του ΛΑΟΣ από τους ίδιους τους πολίτες. Γιατί δεν πρέπει να χαρίσουμε και το μέλλον μας σ’ αυτούς που υποθήκευσαν το παρόν μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου