Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ..γράφει η Σοφία Μπαλδζή


Η συνεργάτης μας Σοφία Μπαλδζή, αστρολόγος, συγγραφέας  www.sofiastrology.gr τηλ. 6944. 180468,  μας πληροφορεί για τις αστρολογικές προβλέψεις του μήνα Σεπτέμβριος 2011..

(απαντήσεις χωρίς αναμονές, από την κ. Σοφία Μπαλδζή στο τηλέφωνο 9016000602 με χρέωση 1,72 σταθερά 1,97 κινητά . Δευτέρα με Σάββατο από 10:00 έως 22:00) 


                             ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
Ο Σεπτέμβριος παραδοσιακά, μετά την καλοκαιρινή ραστώνη,  είναι ο μήνας της ενεργοποίησης  και του νοικοκυρέματος . Συνήθως τον πρώτο λόγο έχει η εργασία, ή η αναζήτηση εργασίας… Προς αυτή την κατεύθυνση, υπόσχετε και φέτος, μέσα στα πλαίσια της μικρής προσφοράς,  λόγω κατάστασης, θετικά αποτελέσματα, για όσους προσπαθούν σθεναρά!!!  Επίσης, σε πρώτη θέση και κάθε Σεπτέμβριο, και τα θέματα υγείας και υγιεινής. Αν δεν καταφέρατε να κάνατε μια αποτοξίνωση το καλοκαίρι, κάντε την τώρα !
Από τον Αύγουστο, συνεχίζονται και οι υπόγειοι-ανέντιμοι ανταγωνισμοί,  για αυτό, οι έχοντες αιτία ή ίσως, κάποιους δικαιολογημένους φόβους, είναι προτεραιότητα, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και την πλάτη σας στον «τοίχο», τουλάχιστον για τις πρώτες 20 μέρες του μήνα, με περισσότερη προσοχή στις 8 και 9, όπου το ψεύτικο «σίγουρα», για να σας έχουν απλά στην αναμονή και να σας « χρησιμοποιούν» κατά βούληση… είναι στο φόρτε του…!   
  Επίσης και το τέλος του μήνα, θέλει διαλλακτικότητα, με μικρές στρατηγικές υποχωρήσεις, και σε επαγγελματικά θέματα και στην προσωπική μας ζωή!  Κατά τα …άλλα, έχω γράψει από την αρχή του καλοκαιριού, ότι στην Πατρίδα μας, το αγαπημένο θέμα του μήνα, θα είναι οι εκλογές. Φυσικά, όπως είναι αναμενόμενο, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πολλές,  εν μέσω ταξιμάτων , θαψιμάτων και απειλητικών  προειδοποιήσεων είναι στο πρόγραμμα… Σχετικά ήρεμα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, και όσο προχωρούμε προς το τέλος του, προχωρούν και οι εντάσεις και οι διεκδικήσεις, όλο και πιο δυναμικά, ίσως και μαχητικά;  Σε τέτοια περίπτωση… δυο έχω να «συμβουλέψω»… πρώτα η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ και μετά τα χρήματα, και… ΠΡΟΣΟΧΉ… στα κάθε είδους και φιλοδοξίας, αναξιόπιστα … «Χιτλεράκια!»  Με τη χρεωκοπία να μας απειλεί, ακόμα μια φορά, ίσως έχουμε ανακοινώσεις για πρόωρες εκλογές, ή ανανέωση σχήματος και νέες ιδέες.. ή… απλά… νέες υποσχέσεις;;;  Και στην παγκόσμια σκακιέρα, το τέλος του μήνα, κάθε άλλο παρά ήρεμο και ασφαλές δείχνει !
                                ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ 
                (Διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας)
ΚΡΙΟΣ Μέσα από αισιόδοξες και αποφασιστικές για την εργασία σκέψεις, αποφάσεις και στρατηγικές επαφές , και εάν… κρατηθεί το μέτρο της παρόρμησης, ειδικά κατά το τέλος του μήνα, είναι εύκολο, να έχετε θετική πορεία στην καριέρα και τα οικονομικά  αυτόν το μήνα, με μια καλή δόση ελπίδας, για συνέχεια της επιτυχίας του Σεπτέμβρη και μέσα στον επερχόμενο χειμώνα!  Στις 8 και 9, μην είστε ευκολόπιστοι, ελέγχοντας τα πάντα σχολαστικά, πριν υπογράψετε οτιδήποτε. Στα ερωτικά, για τους αδέσμευτους, χαρούμενες μέρες όλο το μήνα, ή νέες γνωριμίες στο τέλος του. Τομέας που απαιτεί την προσοχή σας, είναι αυτός της οικογένειας, τουλάχιστον μέχρι τις 20, μην τραβάτε τα άκρα, αν μπορείτε…!


ΤΑΥΡΟΣ Μετά το δύστροπο, και για πολλούς κουραστικό, Αύγουστο, ο Σεπτέμβριος έχει μέσα του το σπέρμα της ανάρρωσης, σχεδόν σε κάθε τομέα!  Κάποια θετικά για τα οικονομικά, επαγγελματικά μηνύματα, η χρήματα που περιμένατε από καιρό, έρχονται και σας ανακουφίζουν!  Η συναισθηματική σας ένταση καταλαγιάζει σιγά σιγά, κι αν έχετε αρκετή ψυχραιμία στις επαφές σας,  σίγουρα θα αποφύγετε, να πείτε πράγματα που δεν θα αρέσουν και η εύνοια σας θα μεγαλώνει! Όλο και κάποια γνωριμία ή έστω κάποιο αθώο φλερτ, θα σας δώσει χαρά και διασκέδαση, για να σας ανεβάσει και την αυτοπεποίθηση, που θα σας δείξει, ότι το αύριο, ειδικά στον τομέα έρωτας, είναι καλλίτερο από το χθες!!

ΔΙΔΥΜΟΙ Τα οικονομικά, εξακολουθούν  να απαιτούν συνετή διαχείριση! Βάλτε τον κάβουρα  στην τσέπη, τουλάχιστον έως τις  20 του μήνα! Οι όποιες απαιτήσεις σας  επίσης,  πρέπει κι αυτές, να είναι στενά συνδεδεμένες με τα πλαίσια της εποχής.  Αυτό που έχει θετικές προοπτικές αυτό το μήνα, και αξίζει να δώσετε κι εσείς ένα «χεράκι» είναι η ατμόσφαιρα στον επαγγελματικό χώρο, οι σχέσεις με φίλους και συναδέλφους, που μπορούν να γίνουν καλλίτερες, αν το θέλετε, και να έχετε και ωφέλει απ αυτό!  Κάντε δημόσιες  σχέσεις, σπείρετε τις έξυπνες ιδέες σας, ώστε να καρποφορήσουν στον επόμενο μήνα!  Στις 8 και 9 του μήνα, προσοχή τι υπογράφετε! Ψάξτε βαθιά λεπτομέρειες … πριν!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Όσο ακόμα νιώθετε να… ξεχειλίζετε από ενέργεια, δηλαδή μέχρι τις 20 του μήνα, κάντε την ένταση εργασία, έρωτα, ή γυμναστική, και… αποφύγετε τάση για παρασκήνιο ή επιθετικότητα! Θα «πάρετε φωτιά»… κι εσείς κι οι άλλοι, και δεν είναι εποχή που σας συμφέρουν οι εντάσεις... Αντίθετα, σας συμφέρει να κάνετε επαγγελματικές επαφές, με παλιούς και νέους φίλους και πελάτες, και να τα «βρείτε» ακόμα και με την …πεθερά σας! Τα ωφέλει, αυτής της καλοπροαίρετης και έξυπνης τακτικής, θα είναι για λίγο άμεσα, για τις πρώτες δέκα πέντε μέρες του Σεπτεμβρίου, αλλά θα σας κρατούν «ζεστές» και τις ευκαιρίες και για το χειμώνα του 2012! «Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»..!!!

ΛΕΩΝ Δεν έχετε εργασία; Τρέξτε τώρα ! Χωρίς μεγάλες απαιτήσεις «δεν το κάνω ΕΓΩ αυτό»… Έτσι, και μόνον έτσι… έχετε πολλές πιθανότητες, με την ευγένεια, τη λάμψη και την προκοπή σας, να μας δηλώσετε περήφανοι τα καλά νέα από την εργασία, που γεμίζει την τσέπη, άμεσα, ίσως και μέχρι τις 20 έως 23 του μήνα!!!  Έρωτας;;; Αχ ό έρωτας… που έναν εχθρό έχει μόνο… ο Θεός… κι αυτόν τον έχετε …συγκάτοικο! Τι τον θες καλό μου τον εγωισμό Σεπτέμβρη μήνα;;; Έρχεται χειμώνας, θα κρυώνετε και τα δυο μονάχα;;; Πάρε τηλέφωνο και δεν σου πέφτει… η χαίτη! Φυσικά θα σου πει ναι!!!  Κι αυτή τη φορά… που έχεις την… δεύτερη ευκαιρία για φέτος… κάτσε στο 28…μην πας για 31…είναι πλεονεξία!!!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Οι κατακτήσεις πάνε καλά… πολύ καλά !!! Μόνο που εσείς, όπως πάντα, ψάχνετε εκτός από την ομορφιά, και το σύντροφο Αϊνστάιν στο μυαλό!! Αν το βρείτε ρωτήστε τον… αν έχει δίδυμο αδελφό, γιατί και η άλλη μισή Ελλάδα … το ίδιο ψάχνει…! Φυσικά, με τα οικονομικά, ο αγώνας συνεχίζετε… αλλά σας έχω καλά νέα ! Αν θέλετε μια δεύτερη εργασία ή και μια τρίτη για τις Κυριακές, τώρα μπορεί να επανέλθει μια παλιά ευκαιρία, που καλό είναι, να μην την σκεφτείτε πολύ, πριν το ναι!!! Πως θα αντέξετε;;; Εσείς… την πολύ εργασία θέλετε… η καθόλου… σας στέλνει ψυχίατρο!! Ετοιμάζεσαι για γάμο;;; Όχι; και τότε; γιατί η πεθερά σας ερευνά, τι γαμπρός είστε… στον… Τειρεσία;;;

ΖΥΓΟΣ Οι αναμνήσεις γίνανε … «βόλια» ..; Η… αυτό το μήνα θέλω μόνος μου;; Αν είναι το δεύτερο, κάνεις πάρα πολύ καλά! Έτσι κι αλλιώς, οι πλανήτες σου λένε, ξεκουράσου ερωτικά και κουράσου επαγγελματικά, για να απολαύσεις τα θετικά της εργασίας, χωρίς τις απαιτήσεις ενός γκρινιάρη έρωτα.  Εννοείτε πως… αν έφυγε ο σκορδόπιστος… θα επιστρέψει… αυτός… αλλά δεν πρέπει να τον δεχθείς ΕΣΥ πια..!  Τουλάχιστον όχι αυτό το μήνα, όπου εσύ θα δίνεις… κι αυτός θα απολαμβάνει, χωρίς ούτε ένα ευχαριστώ… κι αυτό… δεν είναι καλό! Οικονομικά, έστω κι αν υπάρχει αρκετή εργασία, ένα καβούρι στην τσέπη, τουλάχιστον  έως τα γενέθλια σου, είναι μια πολύ συμφέρουσα ιδέα! Τσεκ απ έκανες;;;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Εγώ δεν θέλω γιατρικά γιατί έχω φίλους! Ωραίος μήνας για να δεις φίλους πιστούς, αλλά… τα μυστικά σου… ούτε σε αυτούς, γιατί υπάρχουν και οι… συμπτώσεις  όπου μπορεί απλά και από την αφέλεια κάποιου, να αρχίσει το οικογενειακό «γλέντι»…! Πέραν τούτου… ο μήνας φωνάζει, εργασία και χαρά !! Πολλά είναι προς το συμφέρον σας και δεν πρέπει να συνεχίσετε… διακοπές στο γραφείο… αλλά να ανοίξετε όλα τα τεφτέρια με τους πελάτες και να κάνετε δημόσιες σχέσεις, επαφές και προτάσεις, χωρίς μεγάλο οικονομικό ρίσκο, ή να επανεξετάσετε παλαιότερες, σε νέα και πιο συμφέρουσα βάση.                     Έρωτας;;; Θαυμάσια !Ο Παρθένος ψάχνει σύντροφο Αϊνστάιν… εσύ θα τον βρεις… τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ Εκείνος ο «περίεργος» προϊστάμενος μαλάκωσε, η εργασία δείχνει ευκολότερη παρά τον πλάγιο ανταγωνισμό… κι εσύ, σε «συλλαμβάνεις» όλο πιο συχνά, να κάνει όνειρα καριέρας ! Μια χαρά δηλαδή! Αρκεί, να είσαι πρόθυμος/μη… να κουραστείς λίγο περισσότερο, και είναι σίγουρο, πως θα πιάσεις τους στόχους σου, ότι κι αν είναι, από μεγαλύτερο εισόδημα στην υπάρχουσα, ή μια δεύτερη εργασία, μέχρι μια καλλίτερη θέση στην ιεραρχία της επιχείρησης, που είσαι χρόνια! Συμβουλή θέλεις, ή… ξέρεις να κάνεις λάθη μόνος σου;  Αν ναι… φύλαξε τα ερωτικά σου μυστικά , και… κάνε ότι δεν κατάλαβες… αν  φλερτάρει το «αφεντικό»… για να μη βρεθείς  … «μπρος γκρεμός και πίσω… ανεργία»…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Όλο και καλλίτερα, στον εργασία και τα οικονομικά, τουλάχιστον για όσους έχετε εργασία! Όσοι δεν έχετε, δείτε τώρα, μέχρι και τα μέσα του μήνα, κάθε ευκαιρία που μπορεί να υπάρξει σ αυτόν τον τομέα! Συμφωνίες συμβόλαια ή οικονομικά θέματα, θέλουν  προσοχή στις 8 και 9 του μήνα, διαβάστε και τα «ψιλά γράμματα», ειδικά αν έχετε ζητήσει κάποιο δάνειο! Όσοι έχετε ελεύθερο επάγγελμα, τώρα είναι καιρός να προωθήσετε την προβολή της επιχείρηση σας, με μέτρο στα έξοδα! Οι σχέσεις, για τους δεσμευμένους, θέλουν υπομονή και διαλλακτικότητα, και αυτόν το μήνα! Όσοι είστε μόνοι, δείτε θετικά το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού, που μπορεί να σας προσφέρει και τη χαρά, ερωτικής γνωριμίας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  Μμμ ..τι «βλέπω» στα άστρα… η αδιάκριτη αστρολόγος;;; «Νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες»;;; Μη φοβάστε… κρατάμε μυστικά… το έχει το επάγγελμα! Θέλετε συμβουλή;; δεν νομίζω… αλλά για τους έχοντες μικρή εμπειρία… ας το πω: Μυαλό στην τσέπη… Γιατί, αν δεν ξεμπέρδεψες ακόμα από τα παλιά και κουρασμένα, που μάλλον το θέλεις το χρόνο σου… δε θέλεις να βρεθείς στο τέλος του μήνα, προ εκπλήξεων και με τα… καινούργια! Τύπου: Αγάπη μου θα γίνω μητέρα… που είναι το… διαζύγιο…; Πιο απλά..δεν λέγεται…! Και βέβαια, έχουμε και εργασία, όπου είναι περίοδος, για να προετοιμάζεις το έδαφος, ώστε να έχεις περισσότερα κέρδη ή θέση, ανώτερη από την υπάρχουσα, στο χειμώνα που έρχεται !

ΙΧΘΥΕΣ  Κι άλλοι ερωτευτήκαμε… τόσο δεν… ενθουσιαστήκαμε! Μέρα νύχτα στο τηλέφωνο πια;;; Ζήσε το, ρομαντική καρδιά, ζήσε το… αλλά μην το δένεις και κόμπο ζωής, γιατί ακόμα δεν τον έψαξες τον έρωτα στον… Τειρεσία! Αν τον ψάξεις… κι αν δεν χρωστάει τα «μαλλιά της κεφαλής του» ε τότε ναι… αγάπα τον! Επαγγελματικά, όλο και καλλίτερα, αν και εφ όσον θέλεις, να δεις θετικά και τις νέες προτάσεις συνεργασίας, που θα έρθουν γύρω στα μέσα του μήνα.  Μέχρι τότε, πρόσεχε ιδιαίτερα στις 8 και 9 του μήνα, κάθε τι που μπορεί να σε δεσμεύει, επαγγελματικά ή προσωπικά, για πολύ καιρό! Πρώτα διαβάζουμε καλά… κι ύστερα λέμε ναι ή υπογράφουμε, και καλλίτερα… να το κάνουμε σε άλλη μέρα… αν γίνεται! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου