Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Μιχελάκης: Βουλιάζουμε εξαιτίας των χειρισμών κυβέρνησης-τρόικας ..

Nέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες για εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης. 
Ο κ. Μιχελάκης, μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, τόνισε ότι η χώρα βουλιάζει στην ύφεση και αυτό οφείλεται στους χειρισμούς της κυβέρνησης και στη λανθασμένη συνταγή της τρόικας. Η συνταγή είναι κακή, αλλά η κυβέρνηση την αποδέχθηκε και η πολιτική που ακολουθεί είναι λανθασμένη, δήλωσε.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ επικαλέστηκε την έκθεση του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής, λέγοντας ότι επιβεβαιώνει τα προβλήματα στην οικονομία που επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση και άσκησε οξύτατη κριτική στην κυβέρνηση για την παραίτηση της επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής λέγοντας πως «όχι μόνο δεν διορθώνει το λάθος της η κυβέρνηση, αλλά εμμένει, επιρρίπτοντας ευθύνες στην επιτροπή της Βουλής».

Ο κ. Μιχελάκης επανέλαβε ότι η ΝΔ ζητά εκλογές, απέρριψε τα περί συγκυβέρνησης, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι στελέχη της κυβέρνησης επανέφεραν τα σενάρια και πρόσθεσε «αν δεν μπορούν να κυβερνήσουν ας το πουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου