Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Τραγική η κατάσταση στα αναπτυξιακά έργα της Κρήτης.. υποστήριξαν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας...


Στην κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. και βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, η βουλευτής Ρεθύμνου και τομεάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης της Ν.Δ., κα. Όλγα Κεφαλογιάννη, και ο βουλευτής Λασιθίου και Τομεάρχης Εμπορικής Ναυτιλίας της Ν.Δ. και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης αναφέρθηκαν στην αδιαφορία της Κυβέρνησης για την Κρήτη και στην τραγική κατάσταση των μεγάλων αναπτυξιακών έργων του νησιού με την εγκατάλειψη τους  τα χρόνια διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Μανώλης Κεφαλογιάννης: εδώ και δύο χρόνια δεν προχωράει κανένα έργο στην Κρήτη.
Ο κ. Κεφαλογιάννης μεταξύ άλλων είπε πως η αξιωματική αντιπολίτευση δε συμφωνεί με τις απολύσεις στο Δημόσιο και την πολιτική που ακολουθείται για τα ταξί ενώ εκφράζει επιφυλάξεις για τις ιδιωτικοποιήσεις., ξεκαθαρίζοντας πως άλλο η αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου και άλλο το ξεπούλημα που επιχειρεί η Κυβέρνηση και μάλιστα σε τιμές ευκαιρίας. Ο πρώην Υπουργός  ανέφερε πως εδώ και δύο χρόνια δεν προχωράει κανένα έργο στην Κρήτη και, συγκεκριμένα, μίλησε για το αεροδρόμιο στο Καστέλι, το αεροδρόμιο στη Σητεία, την επέκταση του αεροδρομίου στα Χανιά, τους οδικούς άξονες ενώ είπε πως οδεύουν προς κλείσιμο οι ΟΑΝΑΚ και ΟΑΔΥΚ.

Ολγα Κεφαλογιάννη: Η αύξηση του ΦΠΑ σημαίνει λουκέτα και ανεργία.
Η τομεάρχης τουριστικής Ανάπτυξης  Όλγα Κεφαλογιάννη είπε πως από την Κυβέρνηση  δε γίνονται κινήσεις να στηριχθεί ο τουρισμός τονίζοντας πως  το αρμόδιο υπουργείο δεν έχει καταθέσει ούτε ένα νομοσχέδιο για τον τουρισμό ενώ η τουριστική κατοικία ήταν σε πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Μίλησε για υπονόμευση της παραγωγικότητας με την αύξηση του ΦΠΑ, ιδιαίτερα στο χώρο εστίασης, κάτι που, όπως είπε, σημαίνει λουκέτα και ανεργία.

Γιάννης Πλακιωτάκης: «θέτρο του παραλόγου»  η σημερινή κατάσταση στο χώρο της ναυτιλίας
Ο  Τομεάρχης Εμπορικής Ναυτιλίας Γιάννης  Πλακιωτάκης είπε ότι ακυρώνονται ακόμα και έργα που είχαν δρομολογηθεί τα προηγούμενα χρόνια ενώ παρομοίασε τη σημερινή κατάσταση της ναυτιλίας με «θέατρο του παραλόγου».
Τέλος ο  πρώην βουλευτής,  Κώστας Μπαντουβάς που παρευρέθηκε στην συνέντευξη είπε πως αν συγκρίνει κανείς τα έργα που έγιναν τα πεντέμισι χρόνια της διακυβέρνησης της ΝΔ και τα 25 του ΠΑΣΟΚ, η ζυγαριά θα γείρει προς τη ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου