Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Στη Δικαιοσύνη το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή..




Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Εφετών


Μετά τη δημοσίευση των απορρήτων εγγράφων της ΕΥΠ που είδαν το φως της δημοσιότητας και που έκαναν λόγο για σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, Κ.Καραμανλή, από ξένες δυνάμεις, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών, Ελένη Ράικου, έδωσε εντολή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας επί του θέματος.


Δεν αποκλείεται, σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, να αρχίσουν και οι πρώτες κλήσεις μαρτύρων για την υπόθεση από τον επόμενο μήνα. Την πόρτα του εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν δημοσιογράφοι, διοικητές της ΕΥΠ αλλά και πολιτικοί που διετέλεσαν  προϊστάμενοι των Μυστικών Υπηρεσιών.Η υπόθεση λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις καθώς για το σχέδιο κατά του πρώην πρωθυπουργού γνώριζε και ο νυν, Γ.Παπανδρέου, από τις 15 Ιουνίου, όταν και τον ενημέρωσε ο νέος διοικητής των Μυστικών Υπηρεσιών, Κ.Μπίκας.

Η υπόθεση, πέρα από τη δικαστική πτυχή, περιέχει και άλλες παραμέτρους που την καθιστούν άκρως σημαντική: Την πολιτική αλλά και τη διεθνή, καθώς σύμφωνα με τα έγγραφα που διέρρευσαν, όλα έγιναν με σκοπό να εγκαταλείψει η Ελλάδα και ο πρώην πρωθυπουργός τη συνεργασία του με Ρωσία-Βουλγαρία για τους αγωγούς φυσικού αερίου...



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου