Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Σημεία και τέρατα στην νότια Κρήτη..με την ανοχή των αρμοδίων υπηρεσιών;;


Μια από τις μεγαλύτερες παρεμβάσεις σε βάρος του φυσικού περιβάλλοντος της νότιας Κρήτης πραγματοποιείται αυτό το διάστημα στον Κερατόκαμπο καταγγέλλει η εφημερίδα ΤΟΛΜΗ της Κυριακής.

παράνομα έργα στον αιγιαλό..με μπαζώματα κατά μήκος της ακτής και τσιμεντένια στηθαία μέσα στη θάλασσα..


Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ κατά μήκος της ακτογραμμής μπαζώνεται η θάλασσα  καταστρέφοντας το φυσικό τοπίο χωρίς καμιά μελέτη και χωρίς καμιά άδεια. 
Mε την δικαιολογία υποστήριξης του παραλιακού δρόμου ο Δήμος Βιάννου αποφάσισε να διαπλατύνει την ζώνη αιγιαλού μέσα στη θάλασσα κατά 6 μέτρα εντελώς αυθαίρετα και μάλιστα με μηχανήματα που ανήκουν στον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Κερατοκάμπου που είναι και εργολάβος του έργου.

Άραγε οι αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς δεν βλέπουν τα παράνομα έργα που γίνονται σε έκταση 1500 μέτρων μήκους στον αιγιαλό , την παραλία και την θάλλασα;;


ΠΟΙΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ;;
 ΝΤΡΟΠΗ !!









1 σχόλιο :

  1. Αγαπητέ Κωστη,
    δεν εχουν τελειωμο! Θυμασαι τον αγωνα μας για την Τρυπητή! Άκουσα πριν από λιγες μερες οτι ο Καρουντζος θα κατεδαφισει ολα τα αυθαιρετα. Να το δω και θα βγω δημοσια να το παινεσω. Αλλα... φοβουμαι πως ... μια από τα ίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή