Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Κεφαλογιάννης: Να μην ανασταλεί η λειτουργία του Υποκαταστήματος ΙΚΑ ΕΤΑΜ Ανω Βιάννου

Να αναθεωρηθεί η απόφαση του Διοικητή του ΙΚΑ με την οποία αναστέλλεται η λειτουργία του ΙΚΑ Βιάννου ζητά από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης.
 
το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:
Με την υπʼ αριθμό πρωτ.: Υ20/316 Απόφαση του Διοικητή ΙΚΑ ΕΤΑΜ αναστέλλεται η λειτουργία του παραρτήματος ΙΚΑ- ΕΤΑΜ Βιάννου Ν. Ηρακλείου.
Επειδή:
1. Το  παράρτημα του ΙΚΑ στη Βιαννο εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών σε απόσταση άνω των 40 χιλιομέτρων εντός του Δήμου Βιάννου, και η  απόφαση αυτη δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στους δημότες
2. Εξ αιτιας της κακής πρόσβασης του οδικού δικτύου αλλά και της έλλειψης συγκοινωνίας προς το παράρτημα Αρκαλοχωρίου το οποίο προτείνεται για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και των εργοδοτών γίνεται πιο επιτακτική η ανάγκη διατήρησης του τοπικού παραρτήματος ΙΚΑ ΕΤΑΜ Βιάννου.
3.Οι πολιτες της Βιαννου Νομου Ηρακλειου Κρητης  δεν ειναι δυνατο  να αντιμετωπίζονται σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας απο τη κυβερνηση ΓΑ Παπανδρεου.

Ερωτάσθε εαν προτίθεσθε να αναθεωρήσετε την απόφαση του Διοικητή του ΙΚΑ ωστε να συνεχισθεί η  λειτουργία του  τοπικού Υποκατάστηματος ΙΚΑ ΕΤΑΜ ΒΙΑΝΝΟΥ προς εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου Βιαννου?

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου