Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Επιτυχημένες και φέτος στα Ανώγεια οι εκδηλώσεις για τα Υακίνθεια..


Με μεγάλη επιτυχία και την συμμετοχή πλήθους κόσμου και γνωστών καλλιτεχνών πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις για τα  Υακίνθεια  που έκλεισαν σαν θεσμός  14 χρόνια παρουσίας. Στη Γιορτή των Αναμνήσεων οι επισκέπτες συναντήθηκαν με την τέχνη και την παράδοση. 
Οι εκδηλώσεις φέτος  ήταν  αφιερωμένες στους αγαπημένους απόντες.. 


"Γιορτάζουμε την ανάμνηση μέσα στα πρόσωπα εκείνων που απουσιάζουν" είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Λουδοβίκος των Ανωγείων  στον εναρκτήριο χαιρετισμό του.

Οι φετινές εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Πέμπτη με την παρουσίαση του βιβλίου “Κρητικά Εδέσματα” 
του πανελλήνιου Σωματείου Γυναικών “Καλλιπάτειρα” παραρτήματος Ηρακλείου Κρήτης και ολοκληρώθηκαν με την συναυλία την Ευανθίας  Ρεμπούτσικα και τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλου.

Η παρουσία των γυναικών του τοπικού παραρτήματος Ηρακλείου ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα στις εκδηλώσεις ήταν σε συνέχεια της επίσκεψης που πρόσφατα είχε πραγματοποιήσει στον Άγιο Υάκινθο  η Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Κατερίνα Παναγοπούλου η οποία και έμπρακτα υποστήριξε τις φετινές εκδηλώσεις.

Στιγμιότυπα από τις ξεχωριστές φετινές  εκδηλώσεις των ΥΑΚΙΝΘΕΙΩΝ.. 




Η συντονίστρια του τοπικού παραρτήματος κ. Μαρία Αντωνακάκη



Με τον Δήμαρχο Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη





Η Κάλλια Μπερβανάκη και η Ολγα Κοτζαμάνη στο δένδρο των αναμνήσεων













Αριστερά διακρίνονται η οικογένεια Χριστοφακάκη και οι κυρίες Εύα Χαμαράκη, Ολγα Κοτζαμάνη και Ισμήνη Μπουνάκη και κάτω το ζεύγος Χουχουρέλου και οι κυρίες Εφη Μηλαθιανάκη και Μαρία Τσικανδυλάκη







Με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων και την Κατερίνα Δαβόγλου

1 σχόλιο :

  1. Θα μας πει καποιος που πανε καθε χρονο οι 300000ευρω που τσιμπανε οι Ανωγιανοι απο το κρατος?Δινει καποιος λογαριασμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή