Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Η Κυβέρνηση εκποιεί-ξεπουλά και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας , την δημόσια περιουσία και στην Κρήτη ,με τροπολογίες της τελευταίας στιγμής στην Βουλή.


Ανοίγει ο δρόμος για την εκποίηση-πώληση του λιμένα Ηρακλείου, της πρώην Αμερικανικής Βάσης Γουρνών καθώς επίσης και του Αεροδρομίου Ν.Καζαντζάκης.
Με δύο τροπολογίες της τελευταίας στιγμής στο Νομοσχέδιο που συζητήθηκε στη Βουλή για την « Αναμόρφωση του πλαισίου λειτουργίας του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, Οργανισμού Διαχείρησης Δημοσίου Χρέους, Δημοσίων Επιχειρήσεων & Οργανισμών, Σύσταση Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας και άλλες διατάξεις», η Κυβέρνηση προχώρησε στην εκποίηση-ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
 Όπως κατήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κ.Κεφαλογιάννης όταν αναφερόταν στο άρθρο 14 παρ.5 του Μνημονίου, το οποίο κατά παράβαση του Συντάγματος ,ουδέποτε η Κυβέρνηση έφερε στη Βουλή για επικύρωση ,παρά τις περί του αντιθέτου ρητές διαβεβαιώσεις  περιφρονώντας την Εθνική Αντιπροσωπία και τους Δημοκρατικούς μας θεσμούς.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΡΥΘΜΙΣΗ
Αρθρο 1
Στο άρθρο 1 του ν.3049/2002 προστίθεται παράγραφος 3 ως εξής: 
«τα έσοδα από την αποκρατικοποίηση και αξιοποίηση των επιχειρήσεων και των λοιπών περιουσιακών στοιχείων των προηγούμενων παραγράφων κσι του άρθρου 48 του ν.3871/2010 (Αʼ 141) προορίζονται αποκλειστικά για την μείωση του δημόσιου χρέους»
                                 ΠΡΩΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΟΥΡΝΩΝ

  Μετά από την ψήφιση των παραπάνω διατάξεων ανοίγει ο δρόμος για την εκποίηση-πώληση του λιμένα Ηρακλείου, της πρώην Αμερικανικής Βάσης Γουρνών καθώς επίσης και του Αεροδρομίου Ν.Καζαντζάκης.                                               
   
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ
Με την προαναφερόμενη τροπολογία όλοι οι πόροι από το πακέτο των ιδιωτικοποιήσεων της δημόσιας περιουσίας προορίζονται αποκλειστικά  για την πληρωμή των μνημονιακών δανειακών μας υποχρεώσεων χωρίς ούτε ένα ευρώ να μπορεί να δαπανηθεί για την εξυπηρέτηση στοιχειωδών αναγκαίων στόχων είτε πρόκειται για επενδύσεις, είτε για την ενίσχυση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του μόνου πλέον σημαντικού μοχλού ενίσχυσης οποιασδήποτε αναπτυξιακής προσπάθειας.

13 σχόλια :

  1. ΑΛΗΤΕΣ, ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΣΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ, ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΤΟΣΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΔΕ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελπιζω και εύχομαι κάποτε να τιμωρηθούν ΟΛΟΙ τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΕΧΟΥΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ;; ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ;; ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ..ΝΤΡΟΠΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! ΚΑΙ ΠΑΡΟ' ΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΞΕΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η νοοτροπια ΠΑΣΟΚ μας εφερε εδω που ειμαστε! Το πρασινο νησι ηταν και ειναι ο στυλοβατης της αλητειας που εχει ριμαξει αυτον τον τοπο! Ειναι ολοι πουλημενοι... απο δημοσιαγραφους μεχρι τους πολιτικους ολων των κοματων! Κυριως οι δημοσιογραφοι αυτος ο καρκινος της κοινωνιας!
    αν δεν ξυπνησουμε 2-3 αμεσα τα πιαδια μας θα ειναι γιουσουφακια! Κανεναν βολευτη να μην ξαναψηφισετε! Ουτε οι αριστεροι δεν ειναι καθαροι! Λαμογια κι αυτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κάποια λαμόγια δημοσιογράφοι γιατί κάνουν πως δεν βλέπουν;; ας βγούν να πούν καθαρά ότι τα πήραν και γι αυτό κάνουν τουμπεκί ψιλοκομένο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. συμφωνω με τα λογια του κυριου που ειπε τα παρακατω,

    ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! ΚΑΙ ΠΑΡΟ' ΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΞΕΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

    δεν βλεπεται οτι το μονο που απομενει εαν συνεχισουν αυτοι ειναι να πουλησουν και εμας τους ιδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το σύστημα φίλε είναι πουλημένο και μάλιστα σε εξευτελιστική τιμή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 85%.

    ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΠΟΥ Η ΚΡΗΤΗ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ "ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΗΣΙ".
    Γ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΗ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ΠΑΣΟΚ ειναι εδώ ενωμένο ΔυΝαΤό
    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ δεν είμαστε ψηφοφόροι αλλά υπηκοοι (καποιος θα γνωρίζει την διαφορά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή