Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την βάση Γουρνών..τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα που κάνουν λόγο για "στημένη κατηγορία"...


Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να καθίσουν την ερχόμενη Δευτέρα ο επικεφαλής και δύο ακόμη μέλη της Επιτροπής Αγώνα για τη διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα της πρώην αμερικανικής Βάσης Γουρνών, αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της παρεμπόδισης λειτουργίας κοινόχρηστης εγκατάστασης και της παρακώλυσης συγκοινωνιών.  Στις 12 το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, καθώς από την επιτροπή αγώνα και αρκετούς πολίτες χαρακτηρίζεται ως άδικη η δίωξη για την κινητοποίηση που είχε γίνει το Δεκέμβριο του 2007.

Στη μεταξύ κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε χθες ο επικεφαλής της Επιτροπής Αγώνα Δημήτρης Σουλιωτάκης χαρακτήρισε «στημένη» την κατηγορία και εξήγησε ότι οι διοργανωτές είχαν εξασφαλίσει άδεια από την τότε δημοτική Αρχή και από το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα, όμως εκ των υστέρων τους ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου