Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Γενική απεργία σήμερα..δύο συγκεντρώσεις στο Ηράκλειο..


Γενική απεργία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα σήμερα, με τους εργαζομένους να αντιδρούν έντονα στις πολιτικές που περιλαμβάνει το μνημόνιο και εν αναμονή νέων μέτρων. 
Ειδικότερα, στην απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ - και στην οποία έχουν δηλώσει συμμετοχή το σύνολο των κλαδικών σωματείων του Ν. Ηρακλείου- θα πάρουν μέρους εργαζόμενοι στο Δημόσιο, στις ΔΕΚΟ, σε δημόσιες υπηρεσίες και ταμεία, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στη Δικαιοσύνη, καθώς και εκπαιδευτικοί, τραπεζικοί υπάλληλοι, δημοσιογράφοι, γιατροί και προσωπικό του ΕΣΥ, γιατροί του ΙΚΑ και αυτοαπασχολούμενοι (μηχανικοί, δικηγόροι και συμβολαιογράφοι).

Οι ιδιωτικοποιήσεις, το 40ωρο στο Δημόσιο, τα εργασιακά, καθώς και ενδεχόμενες νέες αλλαγές στο ασφαλιστικό και τις συντάξεις βρίσκονται στο επίκεντρο του αγώνα
των συνδικάτων. Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Αρεως, ενώ χωριστό συλλαλητήριο στην Ομόνοια θα πραγματοποιήσει την ίδια ώρα το ΠΑΜΕ.

Στο Ηράκλειο θα γίνουν ως συνήθως δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας: μία στο ΕΚΗ από τη διοίκηση του κέντρου και το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ και μία στην πλατεία Ελευθερίας από το ΠΑΜΕ. 

Και τα δύο συλλαλητήρια είναι προγραμματισμένα για τις 10 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου